Albérletben a kisállatok is ugyanúgy számítanak mint a kutya és a macska?
azért is érdekel a kérdés, mivel ezeket nem szoktam látni, hogy feltüntetnék és ezek az állatok nem is a ház/lakás hanem, a saját ketrecük/akváriumuk/terráriumuk/kalitkájuk lakói :)
légyszi írjatok
Én olyanban lakom,ahova kutyát macskát nem lehet,ez benne volt a hirdetésben is...
de 3 tengerimalackám jöhetett,hisz ketrecben vannak (igaz egy fél szobát elfoglaló óriásketrecben,de lényegtelen,nem rágnak szét semmit,nem koszolnak össze mindent)
a halak pedig gyakorltilag nem számitanak,az olyan mint ha lenn egy nagy pohár koszos vized:D
madarak...szerintem az felér egy kutyával,elég hangosak,és koszosak (mármint kiszemetelnek a ketrecből)
engem pl nem zavarna, ha a bérlőm tartana valami kis rágcsálót vagy vagy halat, netán madarat.
bár nálunk egyszer kiszabadult a hörcsög, és szétrágta a hifim kábelét meg pár nm tapétát :D
kutya macska azért bajos, mert szabadon van, és könnyebben legyalázza a lakást.
szerintem ha normális a tulaj, és mondjuk nem egy frissen felújított lakásról van szó, akkor beengedi a kis tengericocit vagy halakat.
nem tudom, hogy most milyen lakásban élsz.
a tapasztalatom az, hogy a lelakottabb lakásban talán jobban engedi a tulaj, h legyen valami állat, hiszen annak már inkább mind1, előbb utóbb úgyis fel kell újítani a pecót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!