Most őszintén mi köze van a szomszédnak, hogy fűtök vagy sem? És, hogy mennyit fogyasztok esetleg.
Fűtsön az ő lakásában amennyit akar, és ne szóljon meg engem amiért kevés a fogyasztásom, vagy mert nem fűtök az egyik szobába, mivel NEM használom!!!
Igazam van? Lassan kikészülök..azt hiszem...
engem is kicsit bosszant, h az alattam lakó nem fűt, pedig ugyanannyiba kerülne, hiába szabályozós a radiátor. (anno ilyen félkészre csinálták meg a házunkat...)
ez van, de eszembe nem jutna pofázni neki emiatt. felöltözök jobban, aztán kész.
Én őt is megértem, de ha egyszer az ember nem engedheti meg magának..akkor ez van.De akkor sem merném én se valakinek ezt panaszolni...Szóval legalább tegye meg amit megtud ahhoz , hogy megfelelő hőmérséklete legyen (ablakok cseréje, fal szigetelése)..
Amúgy meg nagyon nem tárgyalunk, még azt sem tudja, hogy én tudok arról, hogy miket pletyózik..Szóval még csak a szemembe se mondta..De ne is probálja meg..
Itt csak mérgelödők csendben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!