Szerettek panellakásban élni?
Előnyei?
Hátrányai?
Azt gyűlölöm, hogy a szomszédtól minden áthallatszik.
Viszont belül gyönyörű, kényelmes a lakásom. Én nem vágyom kertes házra, nekem nem hiányzik a kerti munka, a hólapátolás.
Nagyon jó az infrastruktúra, viszonylag biztonságosnak érzem a zárt folyosókat, a távfűtés nagyon tiszta, kényelmes, megfizethető.
Én szeretem.
Panelek is vannak szép zöld környezetben. Ki lehet ülni olvasgatni az erkélyre. Gyorsabb a lakást szépen kitakarítani. Utána lehet sétálni, kirándulni, edzőterembe menni. De egy szobabicikli vagy más fitnesgép a panelben is elfér. Lehet szobanövényeket nevelni, vagy fűszernövényeket, de akár paradicsomot, más zöldségeket is.
Én laktam itt is, ott is. A panelben mindenki köszönt a másiknak, akkor is, ha nem ismeri, vagy soha nem látta az illetőt. Jobban lehetett ismerkedni. A családi házas részben sok a beképzelt, magának való. Nem nagyon köszön senki, ha ismeretlen vagy. Megszólnak, ha zajongsz, füvet nyírsz, építkezel. De ők pontosan ugyanazt csinálják, csak annak a zaja nem zavarja őket.
A lakással magával semmi baj, tágas, világos, étkezőkonyhás, nem penészedik, a fürdő es WC mérete mondjuk elég gyászos, de ott úgyis csak perceket tölt az ember.
A rezsi nagyon alacsony.
Hátrány, hogy ez megiscsak egy kaptár 100+ lakással, sokszor fúrnak vésnek valahol, utazas, nagybevásárlás sokszor külön logisztikai probléma, a lift baromi lassú, csomagok nélkül gyalog járok inkább.
Az infrastruktúra pont azért jó amiert rossz is, itt minden van közelben (bolt, étterem, gyrosos, zöldséges, buszok, metró, vonat) ezért elég nagy a nyüzsgés, szemetelés, parkolóhely kevés van, szerencsére cigók nem nagyon vannak MÉG felénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!