Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan díszítsem ill. hogy...

Hogyan díszítsem ill. hogy helyezzem el a díszköveket és a dekorhomokot? Többi lenn

Figyelt kérdés
[link] tartalma szív alakú gyertya üvegben, szív alakú gyertya, piros dekor homok piros és átlátszó üveg dekor kövek
2010. okt. 7. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A link sajna nekem nem jött be.

Fogsz valami lapos üvegetálat, és szórsz az aljára a piros dekorhomokból. Erre rászórod a dekorkavicsokat. Ha 3 szívgyertya van, akkor fordított V alakban elhelyezed benne. Ha csak 2, akkor a két legtávolibb pontjában, de nem a pereménél.

Jobbat így látatlanban nem tudok, de visszanézek majd még csak rakd ki újra a linket (magába), hátha akkor sikerül megnyitnom és akad jobb ötletem.

2010. okt. 7. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Megpróbálom így, itt is találtam ugyanazt:

[link]

2010. okt. 7. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:
szülinapomra kaptam és nem igazából tudom, h "használjam" ..:( ( a gyertyákat persze elégethetném magában is de gondolom valami más szépséget tud adni az egésznek a homok és a kövek
2010. okt. 8. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Megint én.

Sajnos egyenlőre más nem jut az eszembe, de még gondolkozom. A linkkel minden esetre mostmár meg tudtam nézni.

2010. okt. 9. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Az jó, ha a link már jó:)

Amit leírtál az teljesen tetszik, valószínűleg úgy is lesz majd :) Azért vacillálok, mert igaz van 4 szívecske, amit felhasználhatok úgy amint írtad, de nem tudom hogy akkor magába legyen vagy középen azaz egy amelyik egy kerámiában van...(azt nem tudom kivenni.

Na látom túlbonyolítom az egészet. :D A kerámiásat külön teszem a többit meg úgy ahogy írtad :) Köszi

2010. okt. 10. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!