Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Furcsanak talaljatok, ha...

Furcsanak talaljatok, ha valaki otthonaban egy darab disznoveny sincs? Nalatok van?

Figyelt kérdés

Egyaltalan feltunik-e, ha atmentek valakihez, hogy vannak-e novenyek vagy sem? Nalam most haldoklik az utolso aloe vera, at lett ultetve, de szerintem nem marad meg, megegyeztunk, hogy tobbet nem veszunk elo novenyt, mert felesleges😐

Csak kivancsisagbol kerdezem, hogy altalanos dolog-e, hogy mindenhol van noveny, fura-e, ha valahol nincs.

2023. márc. 8. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Nem igazan erdekel :D

Persze az feltunik, ha valakinel kifejezetten sok noveny van, szinte mar dzsungel-szeru a lakas, mert talan ez nem annyida megszokott, de ennyi.

Amugy nalam sincs bent egy se, feladtam. Minden megdoglik,egyszeruen tehetsegtelen vagyok a novenyek gondozasaban.

2023. márc. 8. 15:39
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Nálam egyáltalán nincs. Nem is szeretem a növényeket, virágokat.

Tini koromban próbálkoztam kaktusszal, de mind meghaltak.

Ha valakihez megyek csak az tűnik fel, ha túl sok van

2023. márc. 8. 15:40
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Engem egyáltalán nem érdekel. Nálam sincs otthon egy sem, aminek több oka is van, de ez most nem fontos :) Inkàbb arra figyelek fel, ha valaki pálmaházat csinál a lakásából. Dekorálni számis egyéb dologgal is lehet amúgy.
2023. márc. 8. 16:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Míg egy sem volt, nem tűnt fel, ha nincs valahol, nem is érdekelt, mostmár észreveszem :)
2023. márc. 8. 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, nem tartom kötelező elemnek. Nálam ugyan vannak, na de olyanok, amiket mind kaptam (nőnap, anyák napja, szülinap...) és az maradt meg, ami túlélte. Ezek valami fás pozsgások, ja és egy százéves vitorla- meg egy papagájvirág... biztos velük kompatibilis az ablakpárkányunk meg a ridegtartós locsolási szokásaim :D De azért ők is hol rosszabbul néznek ki, hol magukhoz térnek. A többi mindig kidöglik, pedig már sokféle járt erre. Szóval ha szeretnél, akkor lehet, nem az aloe verához kell ragaszkodni, inkább valami szakembert meginterjúvolni, hogy mit ajánl.
2023. márc. 8. 16:47
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Az Aloe vera meg a kaktuszok tönkremennek lakásban, ez alapvető... (Még akkor is, ha valakinek nem tűnik fel, hogy milyen szörnyen néz ki az övé...) Ezek pozsgás növények, a téli sötétséget csak úgy bírják ki, ha hideg helyen vannak. A lakás meg meleg, éjszaka is.
2023. márc. 8. 16:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 akkor anyám aloe verája azért éli túl az éveket, mert az előszobában marha hideg van és körben ablakok vannak (télen 10 fok körül van ott)
2023. márc. 8. 17:03
 8/16 NTBS ***** válasza:
Nekem van. Másnál nem nézem.
2023. márc. 8. 17:16
 9/16 anonim ***** válasza:

Az úgy kiváló hely neki. A meleg szoba az, amit nem bír. Megnyúlik a fényhiánytól, és ha mellé még agyon is locsolják, akkor kirothad.

2023. márc. 8. 17:21
 10/16 A kérdező kommentje:
6 Erkelyen kibirta volna, vagy az mar tul hideg?
2023. márc. 8. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!