Amennyiben egy darab 100% cellulóz anyagú papírzsebkendő beleesne egy wc-be és megtörténne a lehúzás/vízöblítés, akkor az jelenthetne problémát a wc-nek/rendszernek, pl eldugíthatná? + Szavazás.
Írjatok magyarázatot is.
(Nincs wc dugulás, nem amiatt kérdezem. Csak érdekel a válasz a kérdésre és legjobb lenne, ha részletes magyarázatot írnátok.)
Ha darálós a WC, akkor lehet.
Amúgy egy db zsepi semmit nem okoz a normál vastagságú szennyvízcsőben.
A dugulás megelőzésének legjobb módja, hogy rendes mennyiségű vízzel öblítesz mindig, nem csak "rálöttyintesz".
Ez bizarr lesz - legalábbis számomra az volt: tehát ugye tegnap reggel tettem fel a kérdést; azt tudni kell, hogy egy ideje nem vagyok otthon, hanem egy hotelben. A mosdó, wc közös.
És ma reggel az első volt, hogy amikor bementem a wc-be, fel volt hajtva a klotyó fedele és volt abban egy összegyűrt papírzsebkendő. (Egyéb nem volt akörül - értitek.)
És tudtommal nincs másik hölgy vendég, szóval egyedül én használom jelenleg...
Mindig van bőven wc papír, nem csak a helyén, a tartóban, hanem még azon kívül is.
Lehet, hogy ez csak nekem bizarr, de különös volt.
A válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!