Sürgős! Használt óvszert le szabad húzni a WC-n papírzsebkendőbe csomagolva? Okozhat dugulást valahol?
Zsepibe csomagolva nem látszik
Amúgy nálatok házkutatás lesz, hogy a szemetet is átnézik?
Dobsz a tetejére valamit és kész, ha ekkora para.
Igen, mamám a szemetemet mindig átnézi.. és válogat.. papírt meg ilyeneket.. :(
a nagy kinti kukába meg nem jó, mert ma volt a kukás és még szinte üres és feltűnő lenne benne a zsepi.. :S
Nem mondod, hogy mutter a használt pzs-t is összegyűjti? Kimossa, vagy a másik oldala úgyis tiszta?
De a kérdésedre: lehúzhatod a wc-n, pzs nélkül is, csak nyomd ki belőle a levegőt, mielőtt bekötöd a végét. Ha sok levegő van, akkor nehezen megy le, úszik a vízen.
Nem okozhat dugulást, semmilyen formában. Se nem túl nagy, se nem olyan szálas anyag, ami a lefolyó összetételi hibáinál felakadhatna, mint egy darab rongy, és szűkületet okozna.
#7: Biztos én vagyok az egyetlen aki nem battyog ki levétel után a kukához kidobni. Mindenesetre rosseb se gondolta volna, hogy bejön reggel pakolászni.
#9: Így már értem. A zsepi szét fog foszlani és utána ugyanúgy dugulást tud okozni, szóval inkább valami egyéb "csomagolásban" próbáld kidobni a _kukába_. Pl: Kólás fém doboz, vagy összegöngyölt alufólia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!