Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen köszönőajándékot tudok kihozni kevés pénzből. Valamivel szeretnék kedveskedni, de nem szeretnék erre sokat költeni. Pl. Valami süti egy kis tüllbe csomagolva?! Milyen süti "áll el", hogy előző napokba is meg lehessen sütni?!
mézeskalácsot szoktak, amin a pár neve van, vagy esetleg annyit írni rá, hogy köszönöm, vagy a dátum, amit tetszik.
Én már olyat is láttam, hogy egy raffaello volt becsomagolva egy tüllbe és csókolom, nem kell ezt túlgondolni.
A mézeskalács amúgy nagyon személyes, pláne ha te készíted, nekünk majd az lesz, azt akár 1 hónappal előtte meg tudod csinálni.
Mézeskalácsot nem szeretnék, de a raffaello jó ötlet! :)
Igen, benne van a pakliba az is, hogy nem is lesz köszönőajándék! Csak akkor ha "fillérekből" ki tudom hozni! :) A kaja csomagolás nálunk is szokás!
Ahh ugyan ezt néztem én is!!!!
Kiszámoltad már, hogy kb. mennyibe esik darabja?!
Szerintem jó ötlet muffint sütni.
Lehet színesen díszíteni, ami harmonizál a dekorációtokkal.
Sok helyen szokás 5 szem cukrozott mandulát adni köszönőajándékként.
Nálunk festett felespohár volt. Mi festettük meg, viszont egy ismerősön keresztül fillérekből meg tudtuk venni a poharakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!