Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen köszönőajándékot tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen köszönőajándékot tudok kihozni kevés pénzből. Valamivel szeretnék kedveskedni, de nem szeretnék erre sokat költeni. Pl. Valami süti egy kis tüllbe csomagolva?! Milyen süti "áll el", hogy előző napokba is meg lehessen sütni?!

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

házi csoki

nagyon egyszerű és isteni finoman lehet fűszerezni :-)

1dl vízben belefőzöl 500g cukrot

majd felolvasztasz benne 10dkg kakaóvajat

ha egyenletesen elkeverted akkor mehet bele 50g 20% (holland vagy más) kakaópor

ha ezt is simára van keverve akkor mehet bele a fűszerezés

pl mazsola, mogyoró, mandula pirított dió, kandírozott vagy asztalt gyümi, vagy darált kv és narancshéj, fahéj, szegfűszeg

bármi amit gondolsz

ha ez is elkeveredett akkor megy bele 500g zsíros tejpor

gyorsan kell keverni mert hamar összeáll

boríts bele egy kibélelt tepsibe(vagy bármi más formába) és jó alaposan nyomd bele és hagyd hűlni forró késsel tudod felvágni szépen

de akár kisebb pl muffin formákba és belenyomhatód és akkor kihűlés után csak csomagolni kell :-)

kicsi lángon kell összefőzni

ha minden kéznél van akkor olyan 20-25 perc

ha sima alap csokit csinálsz akkor tedd át vízgőz fölé és temperatáld át, ekkor selymesebb állagú lesz

de szerintem jobb ha olyan durvább az állaga :-)

másik ötlet a bonbon :

veszel valami finom csokit - simát - ne milkát vagy bocit mart az túl édes gej???

akár ét vagy tej vagy fehér is lehet

vízgőz felet megolvasztod és a bonbon formába belekened

nyomkodj bele mogyit mandulát aszalt gyümit pirított diót vagy mást

hagy hűlni és lehet csomizni :-)

karácsonyra ét és fehércsoki keverékes bonbon volt mandulával - imádták

külön olvasztod fel a kettőt majd a bonbon formába felváltva csorgatod bele .-)

mind a kettő gyors és saját ráadáskép olcsón meg lehet csinálni :-)

2015. márc. 27. 09:19
 12/18 anonim ***** válasza:
A ferrero-s vagyok. Ha akciósan, vagy eurós boltban veszed, akkor olyan 80Ft/db-ra jön ki.
2015. márc. 27. 09:36
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Hát nem tudom... Nálunk mire a vendégek odamennek minden asztalon mindig kint van már az édes és a sós sütemény is. Most találni mindenki egy muffint vagy egy mézeskalácsot a tányérjában. Szerintem max. röhögnének rajta, hogy mekkora fäszság.

Felesleges a köszönőajándék. Mit köszönsz nekik? Hogy eljöttek és részt vesznek? Arra otta teljes menü, pia, torta, sütik, szórakoztató zene stb.

Ehetőn kívül minden mással különben is úgy van mindenki, hogy mégegy haszontalan giccses lom, amit rakosgathat ide-oda, az ehető meg olyan, hogy minek, mikor hülyére zabálja mindenki magát a sütikkel, kajákkal?

2015. márc. 27. 10:32
 14/18 A kérdező kommentje:

#11: Ezek nagyon jó receptek! a bonbon a kedvenc eddig :D És azt pár nappal hamarabb is meg tudom csinálni!

#12: Szerintem még árba az is beleférne nekünk is! Mert a nyomtatást melóhelyen meg tudom oldani! :P

#13: Lehet neked van igazad, de egy falat csokit szerintem mindenki meg tud enni, ha meg nem szereti odaadja egy gyereknek! Lesznek sokan :) És a köszönőajándékot a névkártyával egybe szeretném!

2015. márc. 27. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:
14#-es kommentedre igen, jól látod a falat csokival legalább tuti lesz valami. Ha mindenképpen akarsz valamit, akkor ehhez ragaszkodj, mert ez az egyetlen, ami nem teljes pénzkidobás és feleseleges erőlködés. Az legalább valaki biztos meg fogja enni, és egy-egy szem nem vág földhöz anyagilag sem. Már ez is felesleges ugyan, de ennél többet kész őrültség lenne. Költsetek másra, vagy tartsátok meg a nászútra. A köszönőajándék árán lehet simán zabáltok egyet egy jó étteremben a nászúton, főleg, ha nagy az esküvő és/vagy drágább lenne az ajándék.
2015. márc. 27. 13:36
 16/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó teljesen így gondolom én is! Azért is kérdeztem így, hogy olcsó és saját kezűleg megvalósítható legyen! Ezek azok a dolgok, amin lehet spórolni picit! A többin már kevésbé :D
2015. márc. 30. 08:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ne süti legyen, mert gondolom amúgy is lesz mindenféle sütemény, torta, édesség. Nem fogják már tudni megenni, és úgyis elfelejtik hazavinni.

Én csak olyannak látom értelmét amit ott helyben fel tudnak használni. Nálunk gyomorkeserű volt (férfiaknak), mini legyező (nőknek), buborékfújó (gyerekeknek).

Aki akarta hazavitte emlékbe, aki nem, vagy elfelejtette, az csak ott hasznosította, de egy sem maradt kibontatlanul az asztalon.

2015. ápr. 3. 10:15
 18/18 anonim válasza:
Merci csoki saját kezűleg készített "párna dobozba" csomagolva, ha akciósan veszed, 50 Ft-ra jön ki egy csoki, csomagoláshoz millió ötlet van az interneten, masnival ültetőkártya is ráköthető, vagy lehet névvel együtt nyomtatni a doboz papírját. Gyerekeknek ugyanolyan méretben kapható Kinder csokit tettem bele.
2015. jún. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!