Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Amennyiben egy darab 100%...

Amennyiben egy darab 100% cellulóz anyagú papírzsebkendő beleesne egy wc-be és megtörténne a lehúzás/vízöblítés, akkor az jelenthetne problémát a wc-nek/rendszernek, pl eldugíthatná? + Szavazás.

Figyelt kérdés

Írjatok magyarázatot is.

(Nincs wc dugulás, nem amiatt kérdezem. Csak érdekel a válasz a kérdésre és legjobb lenne, ha részletes magyarázatot írnátok.)

2023. jan. 5. 06:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi a bizarr abban, hogy összegyűrt papírzsebkendőt találtál a WC-kagylóban. Ha egyedüli nő is vagy ott, ettől függetlenül a takarítónő is bedobhatta, vagy egy hölgyvendég, aki a pasijához jött vagy ment el tőle.
2023. jan. 6. 20:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Azért volt furcsa, mert egyik nap megkérdeztem, másik nap megtörtént.

Életem során nyilván többször is voltam nyilvános wc-kben és nem emlékszem, hogy konkrétan ez a látvány fogadott volna.

De tök mindegy, nekem fura érzés volt, ennyi.

Ma amúgy pár méterre tőlem történt egy koccanás. Én nem is láttam, mert a térképet akartam elővenni és lefelé néztem.

Aki velem volt, ő látta az egészet. Ő pedig azt nem bírta megérteni, hogy ha ott történt kb az "orrom előtt", akkor hogy nem láttam. Így.

Neki ugye az volt fura.

Tovább nem írok erről, csak gondoltam, hátha másnak is érdekes lesz.

2023. jan. 6. 21:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell emiatt bánkódni!
2023. jan. 7. 04:42
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha a papírzsebkendő miatt ekkora az aggodalom benned, javaslom ismételd meg a kérdést WC papírral is. Az is cellulóz alapú papír. Nehogy baj legyen...
2023. jan. 7. 21:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Nincs, csak érdekelt.
2023. jan. 8. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!