15 kiló ruha hány darab ruha?
Figyelt kérdés
póló illetve melegítő ruhás fogast akarok venni és 15 kiló a max terhelhetősége2022. júl. 28. 17:49
2/6 anonim válasza:
20-30 simán ...
Egy póló kb 20 deka sincs...
3/6 anonim válasza:
Sokimnentől függ, de ami rajtam van póló, az 0,1 kg. most mértem meg :D kiváncsi voltam. Jó minőségű, L-es méretű, pamut. Ha teliizzadom biztos több, de ezek alapján 150 db-ra elég és a 15 kg csak névleges, sztem többet is bír, de előírás.
4/6 anonim válasza:
#3 gondolom nem emeltél még meg mosogépből kijövő pólót.
5/6 anonim válasza:
4# fogasról volt szó, nem oda teriget az ember :D
6/6 anonim válasza:
Mérettől is függ. Nem mindegy, hogy xs-s a méret vagy xxxxl-es.
Nyilván attól is függ, mennyire vastag az anyag, meg miből van. Farmar nehezebb, mint egy póló.
Talán pólóból nyugodt szívvel tehetsz rá sokat (100 pólód lehet, nincs is).
Igazából én se tudom, mennyi 15 kiló ruha darabszámra. Talán 50, de ha vékony anyagú pólókról van szó, talán 100 darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!