Ha én egy panel lakás 4. emeletén élek, akkor csak a felettem lakókat hallhatom az 5. emeleten vagy a 6.-ról is jöhetnek zajok? Pl. bútortologatás? Esetleg csak a felettem lévő lakást hallhatom vagy bárkit a felettem lévők közül?
Albérletemben 4. emeleten laktam. Már felmentem azzal í címszóval, hogy megölöm a szomszédot, ha nem fejezi be a fal kaparását a fejem felett este 10-kor. Az ajtó előtt hallgatózva semmit nem hallottam.
Elindultam lefelé, kiderült, hogy az elsőn lévő lakásban kaparták a falat, mert készítették elő másnapra a burkolónak.
Most 2. emeleten lakom, a földszinten laknak valami fél cickányok, akiknél néha úgy ordít a tüc-tüc zene, hogy konkrétan azt hittem a szomszédból jön. Vagy a saját lakásom szomszéd szobájából.
Az alattam lakó néni cetliket ragasztgatott nekem az ajtóra meg a liftre, hogy olajozzam meg a nyikorgó ajtóimat. Röhögve mutattam neki, hogy nincsenek is ajtóim mert 1 hónap volt a gyártás. Aztán kiderült, hogy a bejárati ajtó nyikorog. Lement, megkente olajjal azóta boldog.
Pont ez a szar a panelban, nem tudod kit utálj... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!