Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek unintelligens,...

Mit tegyek unintelligens, kultúrálatlan paraszt roma szomszédaimmal?

Figyelt kérdés

Vasárnap éjjel van épp. A szokásos menetrend szerint ilyen tájt az ember pihenéssel, alvással készül a hétfői munkára. Kedves felsőszomszédaim, kik szemmel láthatóan nem kemény munkával keresték meg a mercire, és az audira a lóvét, ilyenkor kelnek életre...

A "hölgy" egész éjjel, fel- s alá járkál tűsarkúban. Az úriember teli sarokkal veri a födémet, a fiatal ember, pedig most hallgatja meg a legújabb torrentes techno szerzeményét, melyre ütemesen dobol. Az széket pedig rendszeresen vonják a padlón, amitől az egész lakásom bezeng... Az ajtót úgy baszkodják, mintha trezorajtó volna, ha hazajönnek zeng az egész társasház. A szomszédok tűrik, én már egyszer felmentem a nem épp barátságos gazdag félroma"emberekhez". Nyomatékosan, tisztelettel kifejtettem problémám a tűsarkú használatáról.

A nő csak röhög, és még rossz híreket is terjesztenek rólam a közösképviselet felé, mindenféle alap nélkül.

Gondoltam én már vegyszerre, mellyel átszínezem a mercit, vagy egy kis púrhabra a kipufogkba, 2 kocsi, 3 robogó, deszarnekik. Sokkolóhoz hasonló eszköz, melyet ha a hálózatra kötök, miután leválasztóm a betápról kinyír minden elektronikát... De félek is, meg kockázatos is. Valami maffiozó félék.

Mi a faxért nem vesznek kertesházat...

2010. okt. 3. 23:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem Metallicat hallgattatott a szomszedokkal akik zsidok leven es Sukkot unnepen meg hajnal egykor is kinn jajgattak a haloszobank ablaka alatt - holott megkertuk oket az embersegre.

A Seek and Destroy c. nota hozta meg a vart eredmenyt.

Masik ismerosunk zajszigetelot rakott a plafonjara. Azota nincs szukseguk fuldugora...

Nagyon jo dolog egy kis uveggyapottal megsimogatni az ajtajukat kilincset is boven beleertve - de rajtad legyen gumikesztyu!!!!!! Nincs nyoma csak a vakarozas napokig....

Vagy cukrot rakni a merci tankjaba...de hat biztos van rajta riaszto...csak otletek, amik nem latszanak csak kellemetlenek...

2010. okt. 4. 06:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek éjjel zajonganak, akkor biztos, hogy legalább délig alszanak. Kora reggel nyomjál nekik egy kis "kopasz zenét" nehogy már nyugodtan aludjanak!
2010. okt. 4. 06:49
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Először is ne höbörögj 1-2 napig, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy te vagy a történések hátterében. Aztán, amíg kialusszák az éjszakai cirkuszt,

- nyomd tele az ajtajukon a kulcslyukat pillanatragasztóval. Valószínűleg benne van a kulcs is a túloldalon - biztosan nem mennek sehová egy kis ideig :=).

- a hangszóró nem rossz ötlet, de - nem vagyok műszaki ember, nem tudom, milyen zajt jelent ez a hullámhossz - nem fognak azonnal rájönni, hogy te csinálod? Azzal vigyázz, mert ha az egész pereputty megharagszik rád, bajba kerülhetsz.

- tetszik az üveggyapot ötlet is :=), de kenhetsz a kilincs alá gépzsírt is, biztosan örülni fognak.

Tényleg undorító, ahogy ebben az országban a cigányproblémát kezelik. Nekik mindent lehet, senki nem szólhat, lassan már mi leszünk a kisebbség.

2010. okt. 4. 07:04
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Kertes házban, falusi környezetben lakom. A szomszédaimnál is voltak hasonló bulik, amik úgy hajnali4-5-ig szoktak tartani.(nem kisebbségiek!) A mélynyomó úgy döngött, mintha a fejünket verték volna! A szép szó nem használt. A sünök kijöttek, egy ejnye-bejnyével, meg hogy halkítsák egy kicsit lejjebb, megúszták.

Megtaláltam a megoldást!

Ugyebár aki éjjel bulizik, az nappal szeretne pihenni (fáradtság, fejfájás...)

Nos, 5.1-el nyomattam nekik egész nap, hadd szóljon, ők is hívták a sünöket, de hát napközben még arra sem kérhetnek, hogy halkítsam lejjebb!

Néha egy-egy ismerősömet megkértem, hogy mutassa meg, mit tud az autójában levő mélynyomó...

Azóta rájöttek, jobb a békesség...

Javaslom, hogy tegyél egy mélynyomót a szekrény tetejére, felfelé irányítva, ha van rá mód, egész a plafonhoz szorítva! Amikor ők befejezik a bulit, akkor te jössz! Nem is kell túl nagy hangerő a kívánt eredmény eléréséhez! A mély hangokat nagyon nehéz elszigetelni. Rövid időn belül meghozza a kívánt eredményt, mert ha el is mész dolgozni, attól még bekapcsolva felejtheted!

A többi szomszédtól, akiket esetleg zavarhat, kérj elnézést, magyarázd el nekik a szitut!

2010. okt. 4. 07:23
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos, egyetlen lehetőség a költözés.

Tapasztalat.

2010. okt. 4. 08:11
 16/20 anonim ***** válasza:

1. NEM AKARSZ ELKÖLTÖZNI?

2. HÍVJ NÉHÁNY JOBBIKOST VAGY A CIGÁNYVAJDÁT VAGY CIGÁNYÖNKORMÁNYZAT STB. AKIK HATNAK RÁJUK.

3. ESTE 10 UTÁN RENDZAVARÁSNAK MINŐSÜL HÍVD KI A ZSARUKAT NAPONTA ÉS TE CSODÁLKOZZ EL A LEGJOBBAN A ZSARUK LÁTTÁN.

NÁLAM BEVÁLT.

2010. okt. 4. 09:12
 17/20 anonim válasza:
100%
Őszinte részvétem.
2010. okt. 4. 09:21
 18/20 A kérdező kommentje:
THX
2010. okt. 22. 21:41
 19/20 anonim válasza:
Tudom regi kerdes de vegul mi lett?!
2014. szept. 2. 11:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Javult a helyzet. Mostanra csak az hetente 1-2 éjjeli többórás káderesztés, vízcsobogással, illetve telisarokkal, illetve tűsarkúval trappolás maradt...
2014. okt. 4. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!