Mit csináljak a folyton zajongó szomszédaimmal?
13:01 vok : vagy ezt? http://www.youtube.com/watch?v=CFzCwykE2NE&feature=related
na mind1 csináld azt vele hogy verd szájba az egyiket hogy kussoljon el vagy labdával törd be az ablakot és utána a hifit és kész mond meg nekik aztán hogy :
Leszarom hogy mit akartok nem fizetem ki . legalább nem bömböltetitek mint a majmok ti köcsögök
Nem tudom hol néztél utána, de ahhoz hogy megbüntessék zaj méréssel kell bizonyítani, hogy tényleg hangos a zene.
A rendőrségnél, ha bejelented ők is csak annyit csinálnak, hogy kimennek és szólnak neki, hogy halkítsa lejjebb, nem szabnak ki 30ezres csekket. Amikor ők abbahagyják a zenélést akkor kezd el te!
Most Baghdadban vagyok - Irak. Ha jol fizetsz, kuldok egy hasznos kis kutyut. Bealitod, megnyomod, ragasztod az ajtora (nem a tiedre!!), majd surgosen tavozol. Legalabb 500m! Befogod a fuled, kinyitod a szad, hajd riasztod:
- tuzoltok, - mentok. Megvarod meg a helyszinelok elmennek. Hazamehetsz. Ha kozos a falatok a szomszedoddal, megnezheted hogy megvan-e meg az erositoje. Amugy ketlem...Ha megvan, keres fel. Ujabb csomagot kuldok. Azt mar ingyen es bermentve.
Köszönöm a hasznos tanácsokat,tök jó ötleteket adtatok!!! :)
(Egyébként az önkormányzatnál a szabálysértési osztályon lehet őket feljelenteni,az előadónak kell szólni amikor zajonganak,ő abban a pillanatban kijön és jöhet a feljelentés,mindössze tanukkal kell igazolni,hogy valóban szólt a zene.Még zajszintmérés sem kell.)
Sziasztok válaszadók!
Úgy néz ki megoldódott a problémánk.Miután múlt vasárnap egész nap bömböltették a kedves szomszédok a zenebonát egyszerűen fogtam magam és felhívtam a rendőrséget,hogy megkérdezzem mégis lehet e valamit csinálni.Ők pedig azt mondták,hogy nyugodjak meg,intézkednek.Azóta nem szól a zene...Hogy mit csináltak mit nem,nem tudom,a lényeg,hogy befejezték,remélem egy életre.Ha nem,hát akkor majd megint telefonálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!