Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak a folyton...

Mit csináljak a folyton zajongó szomszédaimmal?

Figyelt kérdés
Szinte reggeltől estig bömböltetik a tuc-tuc zenét.Eleinte ha szóltam lehalkították,de utána csak kiröhögtek.Utána néztem,hogy ez csendháborításnak minősül és harminc ezer forintig terjedő bírságot lehet kiróni ezért.Mondtam is nekik,de csak kiröhögtek,hogy akár minden nap zsebből kifizetik ha feljelentem őket.Nem vergődnek azzal se,hogy pár hónapos kisbabám van.(Kertes házban lakunk mi is,ők is,de még így is borzasztóan áthallatszik.)
2010. okt. 3. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha kiröhögtek,akkor jelentsd fel őket..Ha kifizetik,és újra bömbölnek,akkor újra és újra jelentsd fel őket...Haragos szomszédait lesznek az tény,de lehet,hogy csönd lesz..Vagy hagyod a fenébe az egészet..VAgy csinálj te is olyat amitől ők lesznek kiakadva..Mondjuk én ha sírna a kisbabám,át mennék hozzájuk az síró,ordító gyerekkel,és bekérezkednék hozzájuk ,hogy addig ott maradunk náluk amíg a gyerek bömböl..Hallgassák ők is....(a gyerek sírást nagyon sokan nem tudják elviselni)
2010. okt. 3. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
2010. okt. 3. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:

13:01 vok : vagy ezt? http://www.youtube.com/watch?v=CFzCwykE2NE&feature=related

na mind1 csináld azt vele hogy verd szájba az egyiket hogy kussoljon el vagy labdával törd be az ablakot és utána a hifit és kész mond meg nekik aztán hogy :

Leszarom hogy mit akartok nem fizetem ki . legalább nem bömböltetitek mint a majmok ti köcsögök

2010. okt. 3. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol néztél utána, de ahhoz hogy megbüntessék zaj méréssel kell bizonyítani, hogy tényleg hangos a zene.

A rendőrségnél, ha bejelented ők is csak annyit csinálnak, hogy kimennek és szólnak neki, hogy halkítsa lejjebb, nem szabnak ki 30ezres csekket. Amikor ők abbahagyják a zenélést akkor kezd el te!

2010. okt. 3. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
átérzem,itt a nagy nemzeti érzelmű szomszédom egész nap industrial metált hallgat Max hangerőn.
2010. okt. 3. 18:06
 6/8 anonim válasza:

Most Baghdadban vagyok - Irak. Ha jol fizetsz, kuldok egy hasznos kis kutyut. Bealitod, megnyomod, ragasztod az ajtora (nem a tiedre!!), majd surgosen tavozol. Legalabb 500m! Befogod a fuled, kinyitod a szad, hajd riasztod:

- tuzoltok, - mentok. Megvarod meg a helyszinelok elmennek. Hazamehetsz. Ha kozos a falatok a szomszedoddal, megnezheted hogy megvan-e meg az erositoje. Amugy ketlem...Ha megvan, keres fel. Ujabb csomagot kuldok. Azt mar ingyen es bermentve.

2010. okt. 3. 23:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos tanácsokat,tök jó ötleteket adtatok!!! :)

(Egyébként az önkormányzatnál a szabálysértési osztályon lehet őket feljelenteni,az előadónak kell szólni amikor zajonganak,ő abban a pillanatban kijön és jöhet a feljelentés,mindössze tanukkal kell igazolni,hogy valóban szólt a zene.Még zajszintmérés sem kell.)

2010. okt. 4. 07:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok válaszadók!

Úgy néz ki megoldódott a problémánk.Miután múlt vasárnap egész nap bömböltették a kedves szomszédok a zenebonát egyszerűen fogtam magam és felhívtam a rendőrséget,hogy megkérdezzem mégis lehet e valamit csinálni.Ők pedig azt mondták,hogy nyugodjak meg,intézkednek.Azóta nem szól a zene...Hogy mit csináltak mit nem,nem tudom,a lényeg,hogy befejezték,remélem egy életre.Ha nem,hát akkor majd megint telefonálok...

2010. okt. 14. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!