Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek unintelligens,...

Mit tegyek unintelligens, kultúrálatlan paraszt roma szomszédaimmal?

Figyelt kérdés

Vasárnap éjjel van épp. A szokásos menetrend szerint ilyen tájt az ember pihenéssel, alvással készül a hétfői munkára. Kedves felsőszomszédaim, kik szemmel láthatóan nem kemény munkával keresték meg a mercire, és az audira a lóvét, ilyenkor kelnek életre...

A "hölgy" egész éjjel, fel- s alá járkál tűsarkúban. Az úriember teli sarokkal veri a födémet, a fiatal ember, pedig most hallgatja meg a legújabb torrentes techno szerzeményét, melyre ütemesen dobol. Az széket pedig rendszeresen vonják a padlón, amitől az egész lakásom bezeng... Az ajtót úgy baszkodják, mintha trezorajtó volna, ha hazajönnek zeng az egész társasház. A szomszédok tűrik, én már egyszer felmentem a nem épp barátságos gazdag félroma"emberekhez". Nyomatékosan, tisztelettel kifejtettem problémám a tűsarkú használatáról.

A nő csak röhög, és még rossz híreket is terjesztenek rólam a közösképviselet felé, mindenféle alap nélkül.

Gondoltam én már vegyszerre, mellyel átszínezem a mercit, vagy egy kis púrhabra a kipufogkba, 2 kocsi, 3 robogó, deszarnekik. Sokkolóhoz hasonló eszköz, melyet ha a hálózatra kötök, miután leválasztóm a betápról kinyír minden elektronikát... De félek is, meg kockázatos is. Valami maffiozó félék.

Mi a faxért nem vesznek kertesházat...

2010. okt. 3. 23:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Anyám szomszédja nem roma, mégis ez megy nála minden hétvégén. :((
2010. okt. 3. 23:54
 2/20 A kérdező kommentje:

Nálam teljesen rapszódikus. Épp csönd van, de ki tudja 5 perc múlva... Van hogy szerda éjjal csapnak bulit, de a tűsarkús, szék húzós, telisarokkal trappolós teljesen alap, bármikor, amikor nekik úgy kényelmes...

áááááááááááááá

2010. okt. 4. 00:00
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Kapcsold le a villanyórát,hátha hanyat esik a tűsarkúban:)
2010. okt. 4. 00:12
 4/20 anonim ***** válasza:
76%

Hát a klasszikus az azt hiszem a söprüvel a plafont ütögetni, ha hangoskodik a fölső szomszéd....bár nem tudom, h ez mennyire működik-e vagy sem, soha nem laktam panelban.

Talán rendezhetnél te is HATALMAS, egész éjszakás bulikat, de gondolom jobb dolgod is van annál, mint hogy kb. minden nap buli legyen........

Mondjuk "átszínezheted" a merdzsóját, de az csak egy végtelen szomszédháború eleje lenne sztem, mert akkor meg ő színezi át a te kocsidat, mire te újabb bosszút találsz ki......tehát még több bajlódás lenne miattuk, mint nyugalom.

Akkor ismerek még valakiket, akik évekig macskasz@rt, meg egyéb undorítóságokat raktak egymás ajtaja elé, de azzal megint csak ugyanabba a spirálba kerülnél, mint a kocsis dolognál.........hát nem tudom, eléggé szivacs lehet ott lakni, részvétem :)))

2010. okt. 4. 00:13
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

első vagyok ismét: úgy látom, hogy a rossz szomszéd egy átok. csak akkor tudsz megszabadulni tőle, ha elköltözöl. viszont akkor az új lakó is ugyanúgy szívni fog... ördögi kör.

aki annyira sutyerák, h nem tartja tiszteletben az együttélés szabályait, azzal beszélni sem lehet...

hála az égnek én viszonylag jó házban lakom (panel) itt inkább öreg mamik és papik laknak... de egyszer ők is kihalnak, és nem tudhatom ki jön a helyükre.

2010. okt. 4. 00:26
 6/20 A kérdező kommentje:

Tűsarkú fel s alá és duma, megint...

Elkezdtem ötletelni ellenzajgeneráló eszköz téren. Ha valamelyik összejön, és éjszakába megyek dolgozni, használni fogom.

2010. okt. 4. 00:58
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Jó hogy nem bolondultál még meg!Nagyon jól írta az első hozzászólók egyike. Úgy kezelik őket, mint a szent teheneket. Hidd el ha te csinálnád ezt, ők már rég kihívták volna a rendőrséget.
2010. okt. 4. 01:35
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem több ötletem is van :

- Vegyél hatékony füldugókat és magasról sz.ard le a zajaikat (ráadásul még ki is tudod piheni magad másnapra)...

- Hívj meg magadhoz néhány jobbikos ismerőst (lehetőleg egyenruhában) és lehetőleg úgy, hogy a Kedves Szomszédok lássák a vendégeidet... (Esetleg becsöngethetnek hozzájuk, hogy eltévedtek, keresik X-et vagy valami hasonló szöveg)...

- Próbálj beszélni a többi lakóval és tömörüljetek egységbe az antiszociális lakók ellen!... Ha többen vagytok, erősebbek lesztek, társasházi közgyűlésen közösen tegyetek panaszt ellenük! (Minden társasházban be kell tartani a házrendszabályokat, amelyben előírják, meddig lehet hangoskodni, hány óráig barkácsolhatok, porszívózhatok, mikortól kell a többiekre tekintettel kussolni, stb...

Sajnos, a fapapucsban való járkálást, székhúzogatást nem tiltja egyik jogszabály sem, de a hangos bulizást, ordító zenélést, dobolást már igen, ilyen miatt akár a rendőrséget is kihívhatjátok...

Az autóik tönkretételét nem javaslom, mert ezzel egy szomszéd-háborút robbanthatsz ki, és még a végén téged fognak megbüntetni!!!

2010. okt. 4. 02:25
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az autós témát át gondoltam. Nem süllyedek le arra a szintre. csakhát a dühh. Mostanáig, azaz az elmúlt 3 óra lassan csndesedni kezd. Most keféltek.

A füldugó jó, régen használtam is munkához, stb, de sajnos fül problémát okozott. Fertőzést. Majd azért megpróbálom.

Viszont, amíg ezek kettyintettek, műszaki ember lévén kiötlöttem valamit.

Létrehoztam egy 20 és 80Hertz közötti stereo ide oda ingázó, modulált, naggyon kellemetlen mp3 filet. Fogom egy 15-20 centis hangszórót és felfúrom a mennyezetre. egy kis 10-15W.os hifi, és hadszóljon este nekik...

2010. okt. 4. 03:02
 10/20 anonim ***** válasza:
78%

Ez jó ötlet, de aztán nehogy ezzel a többi lakót meg te bosszantsd majd fel!... 8-o

(Úristen, még az is áthallatszik, ha kefél a szomszéd?! Nem szeretnék ilyen házban lakni!)

2010. okt. 4. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!