Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 20-30 közöttiek! Ha ti nem...

20-30 közöttiek! Ha ti nem élnétek külföldön, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 25 éves vagyok és egyre több ismerősöm próbál szerencsét külföldön vagy megy programokkal dolgozni - külső szemmel sokkal színesebbnek, élettel telibbnek tűnik külföld mint itthon. Én gondolkozok benne hogy kimennék valahová, csak nem tudom pontosan melyik országba.

Ti akik esetleg úgy vélitek itthon élnétek, vagy amíg fiatalok vagytok, miért? Titeket mi köt Magyarországhoz vagy miért nincs meg bennetek a vágy hogy kimenjetek?

2023. jan. 17. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott külföldön kubikolva aztán minden nap egy csoda, mi? 😂😂😂 kérdezd már meg azokat, akik mosogatnak meg hasonlók külföldön napi 16 órát milyenek a hétköznapjaik..
2023. jan. 18. 09:33
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Én kijárok minden évben 3 hónapra dolgozni és megkeresek ott nettóban tisztán 5 millió forintot, aminek a nagy részét (mínusz az ez idő alatt kajára költött pénz) haza tudom hozni.
2023. jan. 18. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!