17-27. hét közöttiek, tünetmentesek vagytok?
Hogy álltok a terhességgel?
Mikor éreztétek először a magzatmozgást?
Hány egybefüggő nap volt, mikor nem éreztetek semmit?
Mekkora a hasatok?
Igen, én tünetmentes vagyok egyelőre. Magzatmozgást 16 hetes korom óta érzek. Hasam nekem még csak minimális, de 3. baba, elsőnél semmi sem volt még. Mikor elkezdtem magzatmozgást érezni volt 2 nap is, mikor semmit sem éreztem, viszont az utóbbi napokban határozattabban is érzem és sokkal sűrűbben.
19 hkm
Szia!én napokkal wzelőtt éreztem a babát azóta se nagyon,de ez nem jelent rosszat hiszem 20 órát alszik,meg nem biztos hogy érezni fogod mindig.
Nekem semmi vészes bajom nincs szinte mintha terhes se lennék. :D
Nekem most kezd el kerekedni egy kicsit így jobban észrevehető már.2.babám.
17hkm
Én a 27.hétben vagyok.
Először 18 hetesen éreztem azokat a bizonyos buborékokat, úgy hetente 3-4 alkalommal, pár másodpercig, maximum 1 percig.
Ahogy teltek a hetek, úgy erősödött a mozgás, néha kaptam egy egy határozottabb ütést/rúgást, de ezek sem voltak mindennapos érzések. Mondjuk nekem mellsőfali a lepény. Volt, hogy napokig, 2-3 napig, ugyanúgy nem éreztem mozogni.
Aztán a 24-25 héttől már minden nap érzem, elég határozottan és sokszor egy nap.
A hasam körtérfogata pedig 95 centi.
Bajaim pedig a második trimeszter nulladik napjától vannak. 2,5 hónapig naponta hánytam 4-5-6 alkalommal, most fél hónapja már nem hányok, ellenben megy a hasam naponta 4-5-6 sok alkalommal, és ejszaka ugyanúgy. Az első trimesztert csak végig émelyegtem és aludtam :D
3as .Hasmenés valamitől van.nekem pl aquarel ásványvíztől ment a hasam.
Vagy a magnosolvtól a sokmagnezium hasmenést okozhat
4-es, semmitől van a hasmenés :) Ha lehet ilyen hülyén fogalmazni. Kivizsgálták a székletemet, a bélbolyhaimat, az étkezésemet, a véremet, vizelemetemet és semmi de semmi. Diétával, anélkül, sajtot zabálva, vastablettát szedve ugyanúgy van. Sőt ha eszem, ha nem eszem, a mennyiség, milyenség ugyanúgy megvan...szerintem még a fényt is átvarázsolom :D Terhes tünet ez is, és örülhetek, hogy nem székrekedésem van.
Magnéziumból nem az orvos által felírtat szedem, mert a magnosolvtól meg ég a gyomrom, kb 1 hónap után vissza tértem a jó öreg bevált drogériás megnéziumhoz, amit már jó ideje szedek a rendszeres hobbi sport miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!