Tünetmentes terhesség?
Sziasztok!
Igazából csak batoritast várok.. Egy éve volt egy missed ab-em, azóta semmi.. Sajnos vannak nőgyógyászati problémáim, amik nehezítik a teherbeesest. Aztán kiderült, a férjem részéről sincs minden rendben.
Ennek ellenére váratlanul spontán teherbeestem. Az esélytelenek nyugalmával teszteltem, aztán majd leugrott a 2 csík :) ma kezdem a 6.hetet, de semmi tunetem nincs. Talán 2 nap úgy tűnt, többet járok pisilni, de lehet csak az izgalom miatt. A melleim lehet egy leheletnyi érzékenyek, de ezt is csak időnként érzem, és siman a bebeszelem magamnak kategóriába is sorolhatnam. Talán 1 nap volt hogy fajdogalt a hasam, azóta semmi.
A dokim azt mondta, csak egy hónap múlva menjek.
Mivel progeszteront szedek, így valószínűleg ha gond lenne se biztos hogy megjonne (az előző terhessegemnel is üres petezsak kal a 11.hetig húztam a progeszteron miatt).
Szóval van egy egyertelmu 2 csíkos tesztem, és uy érzem, megorulok, míg kuderul, élő e a terhesség. Nagyon bízok benne, hogy még egyszer nem akarná Isten, hogy megeljem a veszteséget, feg hogy amúgy kezdtem beletorodni, hogy akkor most egy ideig nem lehet (kivizsgálások miatt).
Szóval csak batoritast várok. Ugye minden rendben lesz, nem baj, ha semmit sem érzek?
Ti hogy nyugtattatok meg magatokat vetélés után, míg nem kért szivhang?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!