Budapest XIII. kerületben hol vannak a veszélyes helyek/utcák/városrészek illetve a biztonságos és kulturált részek?
"Újlipótváros a város egyik legjobb része."
Lehet téren még most sem veszem elő szívesen a telefonom.
A Jaszai ter Pest legszebb kornyeke.
A 13. ker a Victor Hugo utcaig burzsuj kornyek. Nem fognak megkeselni meg kirabolni ejjel se,de az emberek nagyon bunkok. Ott jarok minden nap gyalog. A kozsidok varosresze ez. Kirekesztoek mkndenkivel,akin nem latszik,h zsido csaladbol jott. Majd tapasztalod. Rosszindulatu kotoszkodosk a szomszedok . Tapasztalat. Rokonom koltozott oda es gyakran jarok hozza. Het 4-5x .
En akkor se laknek ott,ha nekem fizetnenek.
Az 5. kerulet sokkal baratsagosabb emberekbol all,megszebb resz,csak jogisan megdragabb.
4.
Szigorúan nézve az már nem Újlipótváros.
Az új lakóparkokban pedig rengeteg a lakásos prosti
#9 Ahogy nézem a Hegedűs Gyula utcán sok régi csillagos ház van, muzsikus alatt úgy érted, hogy roma vagy rossz arcú egyén?
A zsidók engem abszolút nem zavarnak, én szeretem őket, csak balhés, veszélyes alakkal nem szívesen futnék össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!