Budapest XIII. kerületben hol vannak a veszélyes helyek/utcák/városrészek illetve a biztonságos és kulturált részek?
Hegedűs Gyula utcában nőttem fel, gyerek is oda jár most a mamához, teljesen biztonságos környék.
Sok a zsidó ujlipotban, de nekem sose volt velük konfliktusom. A csövesek ujlipotban is megszaporodtak, de manapság hol nincsenek.
Az árpád híd környékére is veszélyes kornyekkent hivatkoznak, most itt lakom, nem veszélyes. Én amúgy ujlipottol az árpád hídig néznék lakást mert nekem csak a kerület ez a része tetszik. Még a lehel piactol a dozsa gyorgy útig is sok az új modern épület, ott se élnek rossz arcok.
Én is a szabolcs utcát és béke teret kerülném lakhatás szempontból de gyalog átutazóban az se vészes.
"muzsikus alatt úgy érted, hogy roma vagy rossz arcú egyén?"
Is is..
Munkám során több dílerrel / zűrös alakkal kerültem már kapcsolatba arról a környékről származástól függetlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!