Ma reggel tettem ki a ház elé a kuka tetejére egy szatyorban pár apróságot a szemétszállítóknak.
A szomszédom, akivel egyébként nem vagyunk rosszban, ezt szóvá tette, hogy ez miért kell, milyen hülye szokás ez, és miért gondolom hogy nincs pénzük megvenni egy doboz kekszet.
Nem kell nagy dologra gondolni, de ez most így elgondolkodtatott, nem azért vettem nekik mert nincs rá pénzük, csak abból indultam ki, hogy nekem is milyen jól esik, ha a munkahelyemen megköszöni az ügyfél a munkámat.
Mi egy helyre tesszük a kukákat, hogy könnyebb legyen nekik.
Szerintem bárkinek szabad adni ajándékot.
2022. dec. 20. 08:42
2/12 anonim válasza:
Sosem jutott eszembe, nem is ismerem őket.
2022. dec. 20. 08:44
3/12 anonim válasza:
csak akkor, ha van hátsó szándékom. pl a kuka mellett még van néhány zsák szemét. De amióta van a szomszéd faluban hulladék udvar nem csináltam ilyet.
2022. dec. 20. 08:58
4/12 anonim válasza:
Nem, már az összes kuka tetejét letörték az utcában, úgy lebsszák a földre, hogy csoda, hogy még az aljuk egyben van, nem olyan kedvesek, mint a videokban van hogy jajj de örülnek mindennek meg megállnak 2 szót váltani, rohannak, 10mpet nem várnak ha elfelejtet kitolni és szólsz, hogy 1 pillanat (és 10 méter...)
Ha a kuka tetejére tennéd itt egyből bevágnák a szemétbe, bezzeg ha túl nehéz a kuka ko sem ürítik teljesen (volt, hogy itt hagyták félig)
Van pár túlbuzgó itt akik szoktak nekik valamit adni, de ők panellakók...
2022. dec. 20. 09:04
5/12 anonim válasza:
És ráírod, hogy ajándék nekik? Lehet, hogy azt is szemétnek hiszik és kidobják.
2022. dec. 20. 09:05
6/12 anonim válasza:
Szesznek jobban örülnek.
2022. dec. 20. 10:32
7/12 mindentudó99 válasza:
Pálinkát adok nekik ha van plusz szemetem
2022. dec. 20. 12:46
8/12 anonim válasza:
Nálunk a kukázóknak(hajléktalanoknak) szoktak így maradékot adni.Kuka tetejéről sztem csak ők fogadják el.Nem vagyok benne biztos hogy eljutott a kukásokhoz.
2022. dec. 20. 13:11
9/12 anonim válasza:
Mi tavaly tettünk ki egy pezsgőt és házi sütit. A környéken nincsenek hajléktalanok és tudjuk mikor jönnek kb. Évek óta mindig reggel 10 után pár perccel az ünnepi héten. Kiszaladtam, odaadtam és nagyon boldogok voltak.
2022. dec. 20. 18:48
10/12 anonim válasza:
Nálunk a cigánytelepi cigányasszonyok szoktak kukázni, disznótartóknak gyűjtenek kenyeret, meg ugye mindent, amit hasznosnak találnak, pl. fémet. Ők mindent elvinnének a kuka tetejéről. Tőlük pl. sajnálnám, mert szétszórják a szemetet keresgélés közben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!