Szoktatok a kukásoknak ajándékot adni?
Figyelt kérdés
Ma reggel tettem ki a ház elé a kuka tetejére egy szatyorban pár apróságot a szemétszállítóknak.
A szomszédom, akivel egyébként nem vagyunk rosszban, ezt szóvá tette, hogy ez miért kell, milyen hülye szokás ez, és miért gondolom hogy nincs pénzük megvenni egy doboz kekszet.
Nem kell nagy dologra gondolni, de ez most így elgondolkodtatott, nem azért vettem nekik mert nincs rá pénzük, csak abból indultam ki, hogy nekem is milyen jól esik, ha a munkahelyemen megköszöni az ügyfél a munkámat.
Ti mit gondoltok?
2022. dec. 20. 08:22
11/12 anonim válasza:
Nálunk a takarítók rakják ki, hozzák be a kukákat, tehát ha akarnék adni sem jutna el hozzájuk.
12/12 anonim válasza:
Kertesben akkor tettünk ki pár üveg sört, ha több szemét volt kint, mint szabadott vna. Panelban nem szokás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!