Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valahol szivároghat a PB gáz?

Valahol szivároghat a PB gáz?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Nemrég gáztűzhelyet cseréltünk, és vettünk egy újat. Anyám hívott hozzá egy ,,szakembert" (kókler barmot. Eddig bármit ,,megcsinált" az minden csak rosszabb lett. Pl nekem a kocsin több tízezer forintos kárt csinált azzal, hogy ő ,,megszerelte", meg folyt a mosógép, és miután hozzányúlt azóta még jobban folyik, stb). És nos, mióta ez a ,,szakember" bekötötte az új tűzhelyet, és átcserélte palackosra a fúvókákat azóta egy nagy PB palack egy hétig tart, aztán teljesen kifogy. Mielőtt a régi tűzhely volt addig egy palack kb 5-6 hétig kitartott, és most sem főzünk/sütünk semmivel sem többet, mint eddig.

Lehetséges, hogy valahol szivárog a gáz, vagy esetleg a ,,szaki" vétett valami hibát?

A ,,szaki" szerint ez normális, de neki az is normális volt, hogy szétcseszte az autómat, és ömlött orrán-száján az olaj, és majdnem az egész motor kuka lett, szóval én nem bízok abban amit mond.

febr. 17. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:

A szivárgást a gázszagról rég észrevettétek volna.

Sokmindenhez nem árt valós szakembert hívni, ilyen a gáz is, ahol fúvókacsere után a levegő arányt is be kell szabályozni.

febr. 17. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Én gázszerelőt akartam hívni, de anyám szerint ez az ember egy tökéletes ezermester. Amúgy ritkán van gázszag is...Igaz nem töményen, de néha érezni.
febr. 17. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Már kisebb súlyuak a palackok .Annyi nem szivároghat el,hogy folyamatosan ezt ne lehetne érezni.A gáz minősége is gyengébb lehet,többet ég.

Nem kell mindjárt a szerelőt pokolba kívánni.

febr. 17. 12:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyival gyengébb, hogy eddig 6 hétig bírta a palack, most meg 1 hétig? A palack ugyanakkora, nem vettünk kisebbet. És ez már a második palack két hét alatt, mióta bekötötte az új tűzhelyet, szóval nem az első.
febr. 17. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Hívj szerelőt. Vagy te nyugadtan alszol annak tudatában, hogy a nemzetközi nagymester úgy megcsinálta, hogy lehet egyszer éjjel rátok esik a plafon?
febr. 17. 13:05
 6/7 A kérdező kommentje:
5, nem alszom nyugodtan éjjel. Anyám erőlteti, hogy ezt a szakit kell visszahívni, mert ez ,,mindenhez ért", de a ,,szaki" szerint ez a jelenség normális.
febr. 17. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
febr. 17. 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!