Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi havi költséggel számolh...

Mennyi havi költséggel számolhat egy egyedülálló fiatal?

Figyelt kérdés

Próbálom tervezgetni a jövőmet, hogy mennyi lakáshitelt vállalhatok úgy, hogy ne épp 0ra jöjjek ki hóvégén

Csak a megélhetéshez szükséges költségekről kéne a véleményetek, rezsi nélkül

Szerintetek mennyi "költőpénzt" számolhatok egy hónapra?

tegnapelőtt 19:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Miket eszel, van hobbid, van barátnőd, kisállatod, messze fogsz élni a családtól és gyakran mész látogatóba, évi hány nyaralást tervezel, van e autód stb?

Rengeteg dolog befolyásolja.

tegnapelőtt 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Milyen gyakran jársz étterembe, szórakozni?

Igénybe veszel e bármilyen szolgáltatást pl masszázs, kozmetikus, fodrász, magán orák?

tegnapelőtt 20:16
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Márkás vagy olcsóbb ruhákat vasarolsz? Azt milyen gyakran?
tegnapelőtt 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkinél változó.Nézd én egyedül élek és akár 80 ezerből is kihozom a kaját plusz tisztálkodási szerek és plusz rezsi! Nem mindegy hogy főzöl magadra vagy mindennap rendelsz. Meg az sem mindegy hogy mennyit eszel. Én nem eszek sokat. Reggelizni se mindig reggelizek. Néha van pizza rendelés havi 1 max 2 alkalommal. Meg néha elmegyek étterembe. Az a baj hogy folyamatos inflàció van.. Azt gondolom hogy egyedül olyan 80 és 100 ezer ft körül lesz a kaja. Ez van ilyen árak vannak. Kaja és rezsivel és tisztálkodási szerrel együtt számolj egy 150 ezerre kb. 150 biztos elfog menni alaphangon és ebbe még nincs semmi extra csak az hogy nem éhezel de nem is vagy eleresztve.
tegnapelőtt 20:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Egyedül élnék, nincs háziállat, család nem lenne messze de nem is járnék sokat haza, márkás ruhák nem érdekelnek jó a kínai is, ritkán vásárolok

Nyaralást és hobbit attól függően alakítanán, hogy mennyi marad rá de senki konkrét terv nincs

tegnapelőtt 20:22
 6/15 A kérdező kommentje:
#4 ilyen jellegű tapasztalat érdekelt, köszi
tegnapelőtt 20:23
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
De lehet hogy még keveset is írtam a 150-el...
tegnapelőtt 20:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kaja ha nem vagy nagyetku vagy speciális étrenden 80-100.000 takarítószer-tisztalkodasi szer kB egy 30.

Szóval idáig kb 130. De ebbe se 1 étterem, se egy cipő, és igen szegényes. Alap nagyon alap 150. Plusz a rezsi, hitel, stb. De ebben még a hobbi sincs benne,se semmi.

tegnapelőtt 20:43
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
3 hónapig minden elkoltott forintot írj fel és lárni fogod. Anelkul nem megy. Nekem a koltsegem albival rezsivel evi 1 utazassal neha edzessel es mindent magamra fozve kb 400k
tegnapelőtt 20:59
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Más egy 145 centis, 38 kilós nőé, mint egy 220 centis, 180 kilós férfié. Kb 9x annyi a kajaköltsége, akár 25-szörös is lehet, ha mindent készen házhoz rendel, míg a nő közértből eszik.
tegnapelőtt 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!