Az e-on-nál az áramot és a gázt csak általány alapján lehet fizetni? Nem lehet úgy, mint mondjuk a vizet, hogy mérőóraállás alapján?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 17:10
1/3 anonim válasza:
Lehet,ha úgy kéred. De akkor számolj arra,hogy tél végén az elszámoláskor nagyon sokat kell egyszerre fizetned. Főleg a gáznál.de a villanynál is.
2/3 anonim válasza:
Már miért fizetne sokat ha mindig az adott fogyasztás díját számlázzák fizeti majd ki? Én úgy tudom lehet óra alapján is fizetni.
3/3 anonim válasza:
Éppenhogy akkor nem fog sokat ráfizetni, ha minden hónapban bediktálja az óraállást. Én igy csinálom. A neten regisztráltam az online oldalukon és minden hónap elején beírom az óraállást. Szerintem jobb, mint az általány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!