Mit tudok tenni ha ilyen krízishelyzet áll fenn?
Nem kutatom, hogy kinek van igaza, amikor senkivel nem jössz ki.
Lehet, hogy neked, de ez most totál lényegtelen!
Vagy megpróbálod meghúzni magad ott ahol éppen ingyen laksz, míg összeszedsz egy szobabérlésre, vagy egy önálló garzonra valót, vagy tényleg marad a munkásszálló. Utóbbi a hajléktalanságnál jobb egy fokkal.
(Mellesleg ilyen viszony mellett, mint amit leírtál a 100ezertől szerintem búcsúzz el, különösen annak tükrében, hogy ingyen élsz ott, egyetlen feltételük a tanulás volt)
Munkásszálló vagy szobabérlés.
Havi 50 ezerért találni.
Keress munkát, ha lesz félretett pénzed, akkor albérlet.
Gondolom a pénz félretevéssel lesz itt a gond.
Nem kell pánikolni, keress munkát. Jól írják, havi 50 körül már kapsz szobát, tudsz tisztálkodni, főzni magadra. Vannak munkáltatók, akik szállást is adnak (szobát).
Van munkam ... de ezt odairtam, teljesmunkaidoben dolgozok (atlagban nagyon jol keresek), igen a penzfelreteves nehezkes, inkabb a kinalattal van baj ahol elek (ezt elarulom: Borsod) amilyen lakasokat lattam eddig kiadot, a minimum 75k ft volt. Na ennyi amugy inkabb ezzel van a gond.
18l (az esemenyek 1 ev leforgasa alatt tortentek...)
Először a gyámügyre mennék, hogy milyen jogaid vannak. Ha nappalis vagy, akkor ez bűncselekmény, amit apád elkövetett.
Meg ha van több felnőtt otthon, akkor ők is bűnösök.
Nem fizető bérlőt nem lehet kirakni évekig, nem egy bejelentett családtagot, basszus.:)
Egyébként simán csak iratkozz be egy nappali iskolába, és máris megvan.
Apádat meg feljelenti a gyámügy a büntetőbíróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!