Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van valami ingyenesen elérhető...

Van valami ingyenesen elérhető segítség, ha valaki krízishelyzetben érzi magát a telefonos lelkisegélyszolgálaton kívül?

Figyelt kérdés

Csak annyi, hogy időről időre kibeszéljem magamból, ami szorongat, mert tényleg nagyon mélyen vagyok. Rendszeres pszichológusra meg jelenleg nincs pénzem, se időm.

A lelkisegélyt azért nem akarom hívni, mert már többször beszéltem velük korábban, és egyáltalán nem jók a tapasztalataim. Türelmetlenek, értetlenek, közhelyeket mondanak.

2022. jan. 24. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Írhatsz nekem is privátban, ha segít bármit, de többen fel szoktál ajánlani itt.

Pszichológus van ingyen is, ha időt tudnál valahogy rá mégiscsak keríteni.

2022. jan. 24. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Ingyen pszichológus? Hol? TB-s? Elképzelni sem merem, mekkora a várólista, és egyébként se hiszem, hogy túl gyakran igénybe vehető.

Írtad, hogy írjak privátban. Te ki vagy? Pszichológus vagy hasonló vagy? Bocsi, hogy így kérdezem, csak nem szeretnék interneten kiadni magamról dolgokat olyannak, akit nem ismerek.

2022. jan. 24. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok pszichológus, dehogy. :D Csak egy random ember.

Máshogy működünk, én magamból kiindulva feltételezem, hogy pont egy ismeretlennek könnyebb megnyílni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Itt pont erről volt szó. Olyan rettenetesen nagy sor szerintem nem lehet.

2022. jan. 24. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz privátban, ha gondolod. Az elsőhöz hasonlóan én is csak egy random ember vagyok, nő, egy jó erős szorongós múlttal.
2022. jan. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!