Hallottam hogy létezik chat-es lelkisegélyszolgálat. Hol találok ilyet?
Figyelt kérdés
Telefonon nem hiszem hogy tudnék beszélni gondjaimról, viszont chaten le tudnám írni, és ma láttam tv-ben (ha jól emlékszem vagy az aktívban vagy a fókuszban) hogy létezik ilyen, viszont nem találom. Nagy szükségem lenne rá.
19/f
2011. júl. 5. 23:31
1/9 anonim válasza:
Én is láttam, de nem mondták az oldalt assz'em.
2/9 A kérdező kommentje:
melyik műsorban volt? mert akkor visszanézném, hátha az segít
2011. júl. 5. 23:39
3/9 anonim válasza:
Fú, nem emlékszek. TV2, MTV vagy RTL, ilyen sorrendben próbáld :S
4/9 A kérdező kommentje:
közben meglett, köszi :D
2011. júl. 5. 23:49
6/9 anonim válasza:
nekem is kéne, nem küldenéd el a linket:)?
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok, de nem sikerült újból megtalálnom az oldalt, de megpróbálom újból megkeresni. Egyébként nem ez volt, amin én beszéltem az nem "hangos chat" volt hanem írkálni kellett. Mellesleg oda lyukadtunk ki, hogy ajnálottak pszichológust, sokat nem segített. :S
2011. aug. 5. 14:03
9/9 anonim válasza:
a tanács, vagy a psziologus? áhh, én is lekértem a linket, de már nem igénylem a lelkisegély szolgálatot régóta:) nemis kellett senki. elkezdtem naplót irni, és valahogy helyre áltak a dolgok a fejemben, és erőt vettem magamon, hogy ne agyaljak olyan dolgokan amiktől rosszul leszek, facebookon is olvasgattam valami psziojegyzetet, egy időután jobban lettem:)irhatsz privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!