Hívtatok már fel lelkisegély-szolgálatot? Segítettek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 9. 23:20
1/7 A kérdező kommentje:
Ha igen, mivel hívtátok őket? érdemes?
2015. márc. 9. 23:20
2/7 anonim válasza:
Igen, én már hívtam. A próblémámat nem sikerült megoldani, mivel egy olyan dologról volt szó ami lényegében rajtam állt, de mindenképpen meg tudtak nyugtatni valamelyest! Hidd el, már ha elmondod valakinek, és főleg egy hozzá értő személynek a gondod, kissé megnyugszol, vagy legalábbis érzed, hogy nem vagy egyedül teljesen. Kapsz tanácsot mit csinálj, mit ne csinálj, és nagyon kedvesek!
Bármikor hívhatod őket, ingyenes, én mobilról hívtam. Én egyébként egy vizsgaidőszak miatti depressziós tünetek, reményveszettség, pánikroham szerű tünetek miatt hívtam őket, nem volt hülyeség! Ha rögtön nem is, a tanácsaikat megfogadtam aztán elkezdett javulni a helyzet. Próbáld ki Te is!
3/7 anonim válasza:
De sokkal nagyobb bajokra is fel vannak készülve, és minden remény veszett embernek céljuk segíteni!
4/7 anonim válasza:
Nekem nem tudtak segíteni. Kb. egy neten fellelhető alap pszichológia jó tanácsokat ismételgettek. Odáig magam is eljutottam :(
5/7 anonim válasza:
Mindenesetre szerintem veszíteni nem veszítesz vele ha felhívod őket, ingyen van, egy próbát megér max. nem jutsz sokkal előrébb. De szerintem inkább beszélj valakivel, mint hogy szinte megőrülj a fájdalomtól/félelemtől, esetleg dühtől tök egyedül,és esetleg kárt tegyél magadban.:/ Jobb, mint ha semmit nem tennél, senkivel nem beszélnél annak érdekében, hogy jobban legyél
6/7 anonim válasza:
Nekem játékgép szenvedélyem volt, egész komolyan az öngyilkosság határán álltam - hatalmas tartozások - és igen, segítettek, méghozzá sokszor, mivel ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Valóban előfordult, hogy kb. 15 hívásból egy alkalommal olyanba futottam bele, aki nem értette meg a problémámat, de 99 %-ban nagyon- nagyon segítőkészek és türelmesek :-)
7/7 anonim válasza:
Ja, és ahogy előttem is írták, veszíteni nem veszítesz vele, ingyen van, nagyon szuper, hogy van ilyen lehetőség és TÉNYLEG segíteni akarnak. És igen, ha csak annyi van, hogy kibeszéled, elmondod valakinek, már azzal, hogy megfogalmazod a saját problémádat is tudsz egy lépést előre lépni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!