Hogyan tudnám beállítani a gázkonvektort hogy hanyasan legyen?
A családból leginkább csak én nem értek hozzá, szeretném én is megtanulni.
A konvektor már be van kapcsolva, de a hőmérsékletét hogy hanyason legyen szeretném megtanulni hogy kell beállítani.
Lampart konvektor.
Kép:
Minden konvektoron van 1 számozott hőmérséklet
állító,ha jól tudom 1-6 ig . Minden számhoz tartozik 1 hőmérsékleti hőfok.
Fejből én sem tudom,de kezelési könyvébe le van írva . 1 hez 20 fok.Aztán ez számonként 2 sével emelkedik. Megadott főfok elérésénél a nagy láng kikapcsol.Ahogy a helységben a hőmérséklet visszahűl pár fokot,ezt érzékeli konvektor termosztátja,ami a háta mögött van,újra fűteni kezd.Az eltelt idő alatt csak az őrláng,és a főégő begyujtója ég.
Sokan azt gondolják,ha magasabb értékre forditják a hőfok beállitót,akkor erősebben fog égni.Teljesen mindegy hogy 1-6 ig hányason ég a nagy láng,az azonos .Begyújtás után 1 sen is úgy ég,mintha 6 son lenne .
De lehet olyan is,hogy a szoba hőmérséklete magasabb,mint amire a konvektor állítva van,ezért feljebb kell tekerni.
Az ami a tekerő felett van az lenne a nyíl a képemen?
Tekerd addig, hogy 2-3 legyen felül.
Mienk úgy nagyjából meleget csinál.
Jajjistenem.... te szefós vagy??? LEírtuk többször is!
A képen sehányason nincs, a gyújtószikra és az 1-es fokozat között áll a gomb.
Értem most már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!