Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám beállítani a...

Hogyan tudnám beállítani a gázkonvektort hogy hanyasan legyen?

Figyelt kérdés

A családból leginkább csak én nem értek hozzá, szeretném én is megtanulni.

A konvektor már be van kapcsolva, de a hőmérsékletét hogy hanyason legyen szeretném megtanulni hogy kell beállítani.

Lampart konvektor.

Kép:

[link]

2022. nov. 14. 16:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Kikísérletezed, hogy hányas fokozaton tudja számotokra kellemes hőmérsékletre befűteni a szobát.
2022. nov. 14. 16:55
 2/27 A kérdező kommentje:

De milyen gombot kell nyomni és merre kell csavarni?

És hol látom hogy hanyason van épp?

2022. nov. 14. 17:05
 3/27 anonim ***** válasza:

Ott felül az a nyílszerű izé, nem az a mutató???

Tekerd a gombot balra ütközésig. Az a maximum. Ellenkező irányban pedig valszeg a gyűjtószikra a végállás.

2022. nov. 14. 17:06
 4/27 anonim ***** válasza:
67%

A beállítás nagyon egyszerű: 1-7-ig lehet szabályozni. Ha melegebbet akarsz, akkor a nagyobb számok felé fordítod, ha csökkenteni akarod a, akkor a kisebb felé. Az őrláng is ad némi meleget, néha az is elég.

A komfortérzet meg sok dologtól függ. Ezen felül az is, mennyire jó a szigetelés, hol, merre tud elszökni a meleg.

A konvektor az adott helyiséghez képest alul- vagy túlméretezett, mekkora légteret lát el.

Ezen felül még a nagyon-nagyon-nagyon korszerű jó épületben is számít a külső hőmérséklet is, hiába kiváló a hőszigetelés.

És a gáz fűtőértéke is ingadozik.

2022. nov. 14. 17:09
 5/27 anonim ***** válasza:
92%

A kép tetején látható, lefelé mutató, fehér háromszögön van egy rovátka, ahhoz igazítsd a gombon lévő számot. Balra kell tekerni.

Nem kell halálpontosan. :) Először próbálkozz a 3-as fokozattal, és várj egy napot, hogy milyen lesz a szoba.

2022. nov. 14. 17:10
 6/27 A kérdező kommentje:
Most tekertem egy kicsit balra. De azt nem tudom hogy hanyason van, pontosan mit is kell nézni?
2022. nov. 14. 17:26
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
Jobbra ütközésig tekerve az a MIN állás. Balra ütközésig pedig a MAX. A kettő közé kell beállítani igény szerint.
2022. nov. 14. 17:27
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

6: könyörgöm, olvasd már el, amit írtunk!

Felül az a nyíl, oda tekerd a megfeleő számot.

2022. nov. 14. 17:37
 9/27 anonim ***** válasza:
Számot sem kell nézni feltétlenül. Egy fél óra után már érezni, hogy megfelelő-e a beállítás. Ha túl meleg van akkor a kisebb szám felé, ha kevés, a nagyobb szám felé, de hogy ez 2-3-4-5-6 nem mindegy?
2022. nov. 14. 17:48
 10/27 anonim ***** válasza:

7. oldal:

[link]

Rákerestem, hogy gázkonvektor használati utasítás.... Csak úgy mondom... :))))

2022. nov. 14. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!