Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Új Fég gázkonvektorok vannak...

Új Fég gázkonvektorok vannak a házban kb. Fél évések, de eddig nem használtuk őket. Most viszont ha 4-re feltekerjük (baba miatt muszáj) skkor egy idő után hangosan elkezd bugni, zugni. Nem a kattogás azt tudom, hogy normális. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés

2022. nov. 4. 21:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Bekapcsol,nem? Egy konvektor ezt csinálja; fűt.
2022. nov. 5. 07:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Kösz a nem hasznos tanácsot, füt. De nem így kéne hangosan bugnia, hogy haludni nem lehet töle. Segíteni nem tudok, meg feleslegesen ne irkájanak!
2022. nov. 5. 08:58
 3/14 anonim ***** válasza:
26%

Valószínűleg a kívánt (beállított) vízhőfokkal függ össze.

Próbáld a kritikus időszakra lejjebb venni.

Nekem egyszer hiba folytán megközelítette kb. a forráspontot a víz, na zúgott rendesen.

Kisebb hanggal már alacsonyabb hőfokon is jelentkezhet.

2022. nov. 5. 09:02
 4/14 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#3 Gázkonvektorban víz?
2022. nov. 5. 09:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szidod az elsőt igaza van a konvektornak van egy jellegzetes hanga ha bekapcsol és megy. De mivel te se tudsz konkrétat mondani vagy hangfelvételt fel rakni, hogy mire gondolsz pontosan, illetve hogy most tényleg hangos vagy csak zavaró szokatlan az mindenkinek más, így a legjobb ha hívsz szerelőt vagy valakit akit ért hozzá és megnézi.
2022. nov. 5. 10:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#3 Gázkonvektorban víz?

Benéztem!

2022. nov. 5. 10:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Az elözö konvektorok ezeket nem csinálták.

Nekünk elég hangos, hogy éjszaka erre riadtunk fel, úgyhogy a másik szobában kezdte el. Aludni sem lehet mellette. 3 -ason nem csinálja, csak annál magasabb fokozaton. De már mind3 konvekturunk ami májusban lett beszerelve.

[link]

[link]

2022. nov. 5. 11:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
palástja rezonál talán, ez valami lemez alkatrész rezonálása.
2022. nov. 5. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Így más.

Ennek nem kéne lennie alapból.

Kérdés: normál hagyományos őrlángos?

Akkor rezonál ha bekapcsol a nagy láng/főláng?

Van 230V csatlakozasa-úgylátom nincs. Van benne ventilátor?-

2022. nov. 5. 15:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Mikor rá tekerem 4-re vagy feljebbre és hol csinálja hol nem, van hogy nagyon hangosab van hogy csak hallkan zizeg. De mind 3 konvektorunk csinálja, a régiek nem csinálták.

Ventilátort nem tudom.

2022. nov. 5. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!