Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szárítod a ruhákat...

Hogyan szárítod a ruhákat ebben az időben?

Figyelt kérdés

Nekem nincs szárítógepem, de mivel most kint sincs hideg, nem kéne fűtenem egyáltalán.

Viszont így elég büdösen szárad meg a ruha, így kénytelen vagyok befuteni, pedig nem kéne, nem is esik jól meg a fűtés. Alapból is 21-22 fok van a lakásban fűtés nélkül is.

Ti hogy szárítjatok a ruhát, ahol nincs száritogep?

2022. nov. 6. 22:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Panelben lakom és akkor is egész évben havi fix 8 ezer a fűtés, ha fűtök mint az őrült, akkor is, ha nem. Annyi volt a kellemetlen, hogy csak október 18-án kapcsolták be a fűtést, de azóta otthon én alsógatyában vagyok. A ruhák is hamar megszáradnak.
2022. nov. 7. 08:28
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Nálam az lett a megoldás, hogy ilyenkor is bekapcsolom a fűtést egy órára, és a legnehezebben száradó darabokat ráteszem a radiátorokra. A többit, ami még nehezen szárad, átvasalom. A többivel nincs gond, azok mennek a fregolira, lazán, szellősen teregetve.
2022. nov. 7. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Kint szárítok, amíg lehet. Van szárítógépem, de miért használjam amikor jelenelg kint is megszárad. A teraszom fedett, semmi baja nem lesz a ruháknak. A vastagabb pulcsikat, ruhákat pedig igen, legalább 40 fokon kell szárítani, de én néha 60-ra is be szoktam rakni. Az, hogy száradás közben büdös lesz, nem az öblítőtől van, szóval vehetsz akármilyen flancos öblítőt, ha a ruhába beleposhad a víz - ez okozza ezt a szagot - akkor tök mindegy mit adtál hozzá mosásnál. Az ilyen ruhákat egyébként legjobb lenne szárítókötélen lógva szárítani, úgy biztos kellően átjárná a levegő.
2022. nov. 7. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
Megkérdezhetem, ki az az idióta, aki válogatás nélkül pontoz le értelmes és követhető tanácsokat? Költői kérdés volt...
2022. nov. 7. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Háztartási kérdésnél még sose pontoztak 0-ra. Ez új. :O
2022. nov. 7. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
De az oblitotol is lehet budos ha szar oblitot veszel!!!
2022. nov. 7. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
43%

Nekem is az öbllítő a gyanus.

Egy hideg helíiségben van a fregoli, van hogy 2 napig szárad a ruha (pl.: farmer), de sosem büdös.

2022. nov. 7. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Én írtam a 11-es választ, hogy panelben lakom és fűtök fillérekért, mint az őrült, így száradnak a ruháim. Miért pontoztak le? Csak az igazságot írtam. Más bajáról én mit tehetek?
2022. nov. 8. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!