Melyik nem gyűri a ruhákat: a hőszivattyús vagy a kondenzációs szárítógép ?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 17:12
1/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szabad túltömni, és figyelni kell a ruhák címkéjét.
2022. aug. 8. 17:14
2/9 anonim válasza:
Mibol gondolod, hogy a para lecsapodas technologianak koze van ahhoz, hogy gyurodnek e a ruhak?
3/9 anonim válasza:
Olyan gyűrődés nem lesz benne, mint mondjuk a mosás után, mikor kiszeded. De azért az, amit sokan állítanak, hogy sima lesz, az is túlzás.
4/9 anonim válasza:
Miért gyűrné bármelyik is? Hőszivattyúst vegyél, az kevesebbet fogyaszt.
5/9 anonim válasza:
Miert kell szaritogep egyaltalan,ha lehet teregetni. Jo,nekem van helyem,de en panelban sem használtam. Az osszes baratnom azt mondja osszemennek a ruhak benne. Ugy vásárolnak,hogy mindenbol egy nagyobbat,mert ugyis osszemegy. Kosz,nem :/. Es sokat is fogyaszt.
6/9 anonim válasza:
Nekünk pl nincs hely teregetni, illetve allergiásként nekem áldás hogy nincs tele pollenekkel a "tiszta" ruha, mire felveszem.
Meg egy csomó dologból nem kell 2, mert egy napon belül kimosom és meg is szárad, nem kell időjárástól függően akár napokig is hagyni lógni.
7/9 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalat. Régebben volt két különböző. az egyik NEM gyűrte a ruhákat, a másik igen!!!! Csak már nem tudom melyik volt, amelyik nem gyűrte. Régebben erre egyértelmű választ találtam a neten. de most sehol sem találom. Sőt amelyik nem gyűrte, az olyan jó volt, hogy sokszor beletettem a kicsit gyűrött ruhákat, és mintha kivasaltam volna, úgy vettem ki belőle. A másik nagyon gyűrte.
2022. aug. 12. 14:49
8/9 anonim válasza:
Azt neked kell tudnod, hogy mikor melyiket használtad és melyik vált be…
9/9 anonim válasza:
Semmi köze a technológiának ahhoz, hogy mennyire gyűri vagy nem gyűri a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!