Hosszútávon melyik ruhaszárító a jobb választás: a kondenzációs, vagy a hőszivattyús?
Melyik tartósabb, melyikkel van kevesebb probléma?
Most elsősorban nem a fogyasztás a fő kérdés, hiszen az egyértelmű.
Az,hogy melyik a tartósabb és melyikkel van kevesebb gond... sajna az van,hogy 99 embernél évekig tökéletesen működik ugyan az a gép,erre jössz te és kifogsz abból egy hibásat ami jó esetbe nem a garancia után kezdi a problémát.
Alapvetően kétféle típus van a piacon. A kondenzációs szárítógépek általában csendesebben működnek, és olcsóbbak. Hátrányuk, hogy sajnos többet fogyasztanak. A hőszivattyús szárítógép drágább, de cserébe kevesebbet fogyaszt, további előnye, hogy jobban kíméli az érzékenyebb ruhákat, mert alacsonyabb hőmérsékleten szárít.
Az,hogy márka egy dolog...mert márkán belül is van jó meg rosszabb.
Ha valamelyik megtetszik akkor arra a típusra keress rá a neten véleményeket illetően
Nekünk Whirlpool HDLX 70410 van, a fix programokat kifejezetten szeretem, az alsó szöszmösz szűrőt rühellem (következőnek bizti olyat nézek ami nem ilyen) a szűrőnél a szivacs szerű 2 hónap után nyúlt stb mondjuk garanciába kicserélték,de boldogabb attól se lettem. Hangjelzés nincs a program végén,ez nagyon hiányzik,pláne,hogy sokszor újratervezi a programot.
Alapjába én egy gorenje gépet néztem ki,de aztán jött egy lehetőség,hogy erre a gépre 2 féle kedvezményt tudunk kombinálni és így 102ezerért eltudtuk hozni,ennyi pénzért nem volt kérdés mert a fő dolgoknak mint hőszivattyú, A++, megfelelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!