Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szárítod a ruhákat...

Hogyan szárítod a ruhákat ebben az időben?

Figyelt kérdés

Nekem nincs szárítógepem, de mivel most kint sincs hideg, nem kéne fűtenem egyáltalán.

Viszont így elég büdösen szárad meg a ruha, így kénytelen vagyok befuteni, pedig nem kéne, nem is esik jól meg a fűtés. Alapból is 21-22 fok van a lakásban fűtés nélkül is.

Ti hogy szárítjatok a ruhát, ahol nincs száritogep?

2022. nov. 6. 22:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%

Rárakom ruha szárítóra (fregoli)

Ha jól ki van teregetve akkor nem lehet büdös!

2022. nov. 6. 22:48
 2/18 A kérdező kommentje:

Jól ki van teregetve ruhaszaritora, levegősen. Egy ruha 2 vagy 3 kötélen is átível, tehát jár a levegő közte. És a szárító sincs megtomve.

Mégis budos a farmer dereka, a gumis pizsamak gumis része, tehát ott, ahol vastag a ruha.

2022. nov. 6. 22:57
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
Akkor centrifugázd nagyobb fordulatszámon.
2022. nov. 6. 23:00
 4/18 anonim ***** válasza:
35%

És jól ki van centrifugázva is?

Szárítás előtt rázd ki a gatyàt és a derekát húzd szét ,úgy terítsd le,vagy csipesszel a gatya két làbàt ès akk feljel lefele van a dereka,szerintem úgy nem lesz büdös

2022. nov. 6. 23:01
 5/18 anonim ***** válasza:
14%
Akkor fejjel*
2022. nov. 6. 23:01
 6/18 A kérdező kommentje:

Maximális fordulatszámon van, és ki van huzgalva mindig.

Nem mindegyik ruha lesz ilyen, csak a vastagabbak. Az előbb említett farmerderek, pizsamaderek, kapucnis pulcsik kapucnis része.

Ezek miatt fűtöm fel a lakást 25 fokra, hogy a forró radiátoron megszaradjon. Pedig nem kéne, mert alapból sincs hideg.

Más ötlet?

2022. nov. 6. 23:33
 7/18 anonim ***** válasza:
8%

Más öblítő? Lenor gold orhidea

En mosoport hasznalok es ezt az oblitot ,en igy teregetek ahogy felul van irva,nem volt sose budos, akkor se ha nem futunk

2022. nov. 6. 23:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Ok, kipróbàlom. Köszi 🥰
2022. nov. 7. 00:03
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha büdös akkor az rosszul van kimosva. 40fokon kell mosni a szines ruhákat. Öblítő mellé ecetet is lehet önteni, az jót tesz a mosógépnek is.
2022. nov. 7. 00:53
 10/18 anonim ***** válasza:
28%

Nekem van szárítógépem, de ilyenkor még kint szárítok az udvaron. Napis időben megszárad a ruhák többsége, ha szürke idő van, akkor estére meg nyirkosak, csak ekkor dobom őket gépbe kb. 10 percre.

Mondjuk, hagyhatnám a házban is, de körbeszigetelt otthon, penészedne.

2022. nov. 7. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!