Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Régebben a tesz-veszen láttam...

Régebben a tesz-veszen láttam olyan szárítógépet, ami nem olyan "hagyományos" hanem esernyőszerű alkotmány rá kell akasztgatni a ruhákat, és egy búraszerűség van körülötte. Vélemény?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne költs ilyenre, inkább vegyél használtan egy normálisat, megéri.
2010. máj. 13. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom....Sokan panaszkodnak,hogy hangos,meg rengeteg áramot elfogyaszt...
2010. máj. 13. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
És gondolod hogy egy ilyen búraszerüség kevésbé hangos vagy kevesebb áramot fogyaszt? A hagyományos ilyen szempontból jobb, de tényleg igen sokat fogyaszt. Nekem éppen ezért nincs és nem is lesz, maradok a közönseges ruhaszáritónál.
2010. máj. 13. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
A tescoban láttam 17ezer volt!A párommal jót nevettünk rajta, mert kb 10 pár zokni+ 5 gatya fér el benne!Buta aki ilyet vesz!Akkor már inkább 3000ért egy fregoli, és a nap majd megszárítja a rucikat!
2010. máj. 13. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

24 vállfát lehet ráakasztani.Ha nincs rajta a palástja akkor hősugárzó ventilátor mikor már a kazánnal nem fűtünk.

/Ma este pl. a fürdőt kicsit befűtöttem vele./

2010. máj. 13. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Egész télen a nagy darab és vastag ruhákat, kabátokat ebben szárítottam. Hangja annyi, mint egy jó minőségű ventilátornak.

Előző voltam.

2010. máj. 13. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy Indesit szárítógépem van, egyszerre 7kg ruhát szárít, tehát 2 egymás utáni mosást egyszerre teszek bele, így takarékosabb. A ruhákat teljesen szárazon, gyűrődésmentesen veszem ki. Bár valóban fogyasztja az áramot, de a vasaló is, amit így megspórolok, nem beszélve arról, hogy nem lesz penészes a lakásom, és nem lógnak mindenhol a száradó ruhák. Én imádom!
2010. máj. 14. 07:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Hol,és mennyiért vetted a szárítógépedet?
2010. máj. 15. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!