Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elzárhatom minden nap a...

Elzárhatom minden nap a vízórát, ha elmegyek otthonról?

Figyelt kérdés

Úgy két hete csőtörés volt az egyik lakásban felettünk, elég nagy lett a kár, azóta folyton azon kattogok, hogy nálunk is bármikor megtörténhet. Ha minden nap lezárom a meleg és hidegvíz órát, az baj? Vagy akkor is megtörténhet?

Albérletben lakom, és távhővel jön a fűtés.

(Igen tudom, kicsit aggódós vagyok, de nemrég költöztem nagyvárosba albérletbe, és őszintén szólva nem is nagyon értek ezekhez a dolgokhoz...)

2022. okt. 23. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

Ismerősöm lakása pont akkor ázott el mikor a munkában volt.

Németországban a biztosító nem fizet ha a biztosított elutazik és nem zárta el a csapokat, azalatt az idő alatt történik a káreset.

Csak a lakásba menő csapokat tudod elzárni. Ez ellen nem véd meg, hogy téged ne áztassanak el.

Jobb félni mint megijedni. Bár mindenki ilyen felelősségtudatos lenne, mint a Kérdező.

2022. okt. 23. 11:59
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
#11 koszonjuk a teljesen irrelevans peldalozast Nemetorszaggal, itt ugyanis szo sincs semmifele elutazasrol csak a napi munkabajarasrol. Akinek ilyen paranoid rogeszmei vannak, az kezeltesse magat.
2022. okt. 23. 12:02
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon is nem irreleváns mert a Mo.-on honos biztosítótársaságok külföldiek. Pl. az Allianz. Náluk volt a biztositasom 🇩🇪-ban is, és van 🇭🇺-on is. Az AGB/ÁSZF ugyanaz, nem változtatják meg csak mert Magyarországon is van vállalatuk.
2022. okt. 23. 12:26
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
#13 te egy igazi idiota vagy, aranyom. Hat nyilvan, hiszen pont ugyanazok a torvenyek meg szabalyozasok ervenyesek Nemetorszagban mint Magyarorszagon es persze mivel szerinted 'ugyanaz' a ceg, ugyanaz az ASZF is. Mindenki h.lye csak te vagy helikopter, igaz-e?
2022. okt. 23. 12:33
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

"két hete csőtörés volt az egyik lakásban felettünk"

Kérdező!

Nem jól csinálod!

Ha nem szeretnéd, hogy eláztassanak, akkor ezentúl ha reggelente elmész hazulról, akkor minden alkalommal a feletted lévő összes lakásban zárd el majd a vizet.

2022. okt. 23. 16:56
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves ékezet nélkül író hozzászóló, tisztában vagyok a szorongásaim mértékével sőt bármilyen hihetetlen, az okaival is, de ezt nem itt fogom közölni, és nem is veled. Köszi a jótanácsot egyébként, de nem ez volt a kérdés, a válasz meg legalább jóindulatú lett volna, ha már teljesen irreleváns.

"Akinek ilyen paranoid rogeszmei vannak, az kezeltesse magat." - Talán neked sem ártana, ha képes vagy random embereknek az interneten ilyen agresszív módon válaszolni, mint ahogy azt itt tetted.

10+15: köszi, nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem tudok MINDENT kivédeni, de amit lehet, azt megteszem. És nem, nem azért, mert így elringatom magam a teljes bizonyosságban, hogy SEMMI rossz nem történhet velem.

Igazából szerintem ha nem tudtok normálisan válaszolni egy kérdésre, akkor egyszerűbb, ha nem is válaszoltok. Teljesen felesleges látatlanban ítélkezni egyetlen kérdés alapján embereken. Talán ez is megérne egy pszichológust...

2022. okt. 23. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Ne másokat okoljál, amikor te tetted rossz rovatba a kérdésedet.

Tetesd át az egészségügyibe...

2022. okt. 23. 18:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Rendben. :)
2022. okt. 23. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!