Elzárhatom minden nap a vízórát, ha elmegyek otthonról?
Úgy két hete csőtörés volt az egyik lakásban felettünk, elég nagy lett a kár, azóta folyton azon kattogok, hogy nálunk is bármikor megtörténhet. Ha minden nap lezárom a meleg és hidegvíz órát, az baj? Vagy akkor is megtörténhet?
Albérletben lakom, és távhővel jön a fűtés.
(Igen tudom, kicsit aggódós vagyok, de nemrég költöztem nagyvárosba albérletbe, és őszintén szólva nem is nagyon értek ezekhez a dolgokhoz...)
Nem aggodos vagy, hanem szorongasaid vannak amiket kezeltetni kene.
Milliok laknak varosban, kb. mindenkinek van vizoraja aki vezetekes vizet hasznal, es nem, senki nem zarja el amikor reggel elmegy otthonrol.
Ha itthon vagyok, akkor azért kevesebb a kár, tekintve hogy nem órák múlva veszem észre, mikor már az alattunk lévő két emelet is ázik.
Köszönöm, de nem pszichológusi szakvéleményt kértem és nem az érdekelt, hogy mások mit tesznek, hanem a kérdésre a válasz.
#8 valaszbol tisztan latszik hogy nem megoldast akarsz, hanem megerositest hogy a kornyezetvaltozas altal kivaltott szorongasod abszolut normalis es termeszetesen csakis akkor lehetsz a legnagyobb biztonsagban ha MINDENT elzarsz, lekapcsolod az aramot es a gazt is az oranal.
Tovabbi jo rettegest, kenyszercselekvest kivanok a nagyvarosban, es nehogy segitseget kerj, egyedul KELL megoldanod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!