Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Karácsonyra ilyen fűszeres...

Karácsonyra ilyen fűszeres olajnak való csattal vagy dugóval elzárható üvegcsét hol lehet kapni?

Figyelt kérdés

Ikeában csak 1 literes van, nekem kisebb mint fél literes vagy max fél literes kéne de nem találok sehol, a kreatív boltokban meg nagyon durván drága pl.: Kes

(Budapest)

2009. dec. 18. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak félrevezetni, de mintha a Corában láttam volna ilyet. Nem biztos, csak mintha... nem azt kerestem, nem figyeltem rá.
2009. dec. 18. 19:58
 2/8 anonim válasza:
Esetleg vmi háztartási boltban?nem tudom...én a kreatívban vettem egyszer,tényleg drága...de máshol nem nagyon volt,a háztartási most jutott eszembe...
2009. dec. 18. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
igen, háztartási boltban. Vagy százforintos boltban is érdemes megnézni! Van egy ha leszáll 2-es metróról az astoriánál a mőzeum körúton, a zsinagógával szemben (asszem)
2009. dec. 18. 20:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megfogom nézni mindenhol! :)
2009. dec. 18. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én üvegboltban vettem,azt hiszem gyógyszeres üveg néven árulták.
2009. dec. 18. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is láttam ilyet a Coraban és az Auchanban is. De annak nem volt "gyári" dugója, külön kell hozzá venni.
2009. dec. 19. 06:08
 7/8 anonim válasza:
Ikea!!!
2009. dec. 19. 12:59
 8/8 A kérdező kommentje:

És dugót hol vettél hozzá?

Kedves utolsó az IKEA az kilőve, mint már fent említettem, vaksii!!!

2009. dec. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!