Egy hónap és készülni kell a karácsonyra vagy nem?
Figyelt kérdés
ti hogy fogtok készülni Decemberben és hogy telik az egy hónap "pihenés" még.2011. nov. 2. 08:24
1/3 anonim válasza:
Mi már December elején feldekoráljuk a házat, már nagyon várom. Addig még munkával telik, de már nagyon nyűgös. December közepétől a férjem munkahelyén már leállás van, bár akkor én még dolgozom, de legalább be tud segíteni. (saját vállalkozás)az utolsó pillanatig jönnek a kuncsaftok :-) Aztán 24-től kikapcsolom a telefont és élvezzük a pihenést (remélem) Az utóbbi két karácsony költözéssel telt, az idén nem akarok semmit költöztetni.
2/3 A kérdező kommentje:
:D
2011. nov. 2. 08:46
3/3 anonim válasza:
Én most készülök, veszem az ajándékokat. Igyekszem még december előtt mindent megvenni. Aztán advent első hetében (ez a november 21-i hét, ha jól számolom) kidekorálom a lakást, onnantól pedig csak karácsonyra hangolódás van: előkerülnek a karácsonyi cédék, mézeskalácsot sütünk, karácsonyi vásárba megyünk (remélem, lesz hó, de nem lesz túl hideg), nagyokat sétálunk a kivilágított Andrássyn, mert gyönyörű, ilyesmi. Jobban szeretem így csinálni, bár tudom, hogy nálunk ez nem divat, de így nem kell rohanni és valóban rá tudok hangolódni az ünnepre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!