14 éves lányok mit kaptatok karácsonyra?
Én tavaly voltam 14. Akkor kaptam: 7 Harry Potter könyvet angolul, 2 magyar könyvet, parfümöt, 110.000 forintot és 60 fontot (mert utána mentünk Londonba).
Most eddig 40.000 forintot kaptam és egy 100ezres telót (L)
15Ł
jah, és én folyamatosan elköltögettem, mozi, ruhák, meki stb. de most gyűjtögetni fogom:)
15Ł
Tudom, túl negatív leszek: én gyűjteném.
Amikor 14 voltam és pénzt kaptam, ruhákra költöttem meg játékokra.(plüssök meg egyebek)
-nagy beépített szekrényt
-monitor-tv-t
-sapka,kesztyű
-zoknik
-6 körömlakk
-oriás plüs bárány
-naptár
-fehérnemű
-váll táska
-sminkek:szemceruza,szemhéjpúder,szempillaspirrál
-nagy tábla Milka csoki
-10.000 ft.
hát azt a 15.000-t ruhákra ,kiegészítőkre költeném
14/L
-könyv
-elmehetek Angliába a sulimmal:)
-Új hajvasaló
+ 34.000 forint
Azthiszem:
A.verzió:Éppen gyűjtök valami drágára úgyhogy félreteszem.
B:Elköltöm ruhára,cipőkre,mozi,stb :P:D
Hááth én csak 13 vagyok, de leírom :D
Kaptam: Sok-sok-sok-sok ruháát,kutyát,új hajvasalót,egy plüss anyagú takarót,10.000Ft-t,könyveket,és a kutyusomnak cuccokat. :)
Nagyjából mindent amit akartam..
15.000 FT-tból, ruhákat,cipőket,kiegészítőket, meg ilyeneket vennék, vagy ha épp lenne valami drágább amit akarnék, akkor arra félretenném.
-fehérneműket
-inget
-pulcsit
-sminkszett
-2körömlakk
-könyv
-eddig 11.000 Ft,de elvileg még kapok :)
barátomtól egy szexi tangát :)
barátnőmtől óvszert meg csokit :DD
mire költeném?
hát...5ezret elbuliznék szilveszterkor,a többiből vennék barátomnak ajándékot szülinapjára mert nemsokára lesz neki,plusz vennék egy kis zöldet meg cigipapírt,a maradékot meg elkölteném bahiába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!