Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 14 éves lányok mit kaptatok...

14 éves lányok mit kaptatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
Ha kapnátok karácsonyra 15 000 ft-ot mire költenétek 14 évesen????
2010. dec. 25. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én ruhákra költeném.

de ha neked ebből van elég, akkor költsd arra, ami hiányzik.

2010. dec. 25. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:

akik ruhákat kaptak karira, örültök neki?

úgy értem, eltalálták az ízléseteket?

mert ez elég necces dolog, kaptam párszor én is ruhát, de nem tetszettek.

2010. dec. 25. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

Én kiegészítőket vennék a helyedben, mert sztem új ruhatárra kevés, de kiegészítőkkel olyan mintha új ruháid lennének!!! Nagyon klasszul fel lehet velük dobni a cuccokat. 15 000-ből meg ha nem a westendben vásárolsz, amit am elárulok hogy minden kínai, csak rányomják hogy too2lateo vagy mi az az új óra LOL akkor nagyon sokmindent tudsz venni, ha pesti vagy ajánlom az ázsiacentert... behalsz de a cipők ugyanazok mint a westendben pár helyen... szánalom. Ott csak players room, tisza, office shoes, meg márkásabb cipőt szabad csak venni, a többi kínai amit min. 200%-os profittal árulnak.

Meg körömlakkok, amik mennek a ruháidhoz.

Vagy gyűjtögess. Pf.. én anno elraktam, és gyűjtögettem.

jah és előző oldalon illetlenül menőzőnek 15/L:

*én egy iPhone 4 32 gb kaptam nézz utána cica mennyibe fáj

*eddig 70 000 kp

*32 500 számlámra

*parfüm

*csoki

*francia siút - felszerelés nem kell, már tavaly bevásároltam snowboardcuccokból

Vajon a saját budai lakást Karácsonyra soroljam vagy csak úgy kaptam???? Hmmm... csak kaptam.

Jah és a vevőimtől kb 100 000 profitot 2 hét alatt :P:D

Megjegyzem Neked, nem az volt a kérdés Te mit kaptál, hanem mire költenél 15 000 Ft-ot, de mivel én is bun$ó pics@ vagyok, és nagy bennem a versenyszellem szeretek überelni...

19/L voltam és hisztis vagyok jelenleg, bocsi :)

2010. dec. 27. 04:28
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

Ugh előző voltam, bocsi, nem tudok olvasni, tényleg kérdezted hogy mit kaptak Karácsonyra, akk bocs :D:D

Azt hittem hogy itt is vki elkezd már oltogatni egy másikat mert nem kapott akkora ajándékot, azért gőzöltem be :D

Meg már kéne egy pasi is :$ magányos vagyok h egyedül lakom...

2010. dec. 27. 04:34
 15/16 anonim ***** válasza:
45%

Am 14évesen... el voltam árasztva anyumék akkor váltak :S:)

Akkor osztrák síút, ruhák, pénz, pénz, költőpénz az útra... meg apumtól egy akkor 67 000-es telefont, fú de übermenő volt.

1,3 megapixel és a suliban mindenki kifeküdt tőle HA-HA

2010. dec. 27. 04:37
 16/16 just in válasza:
A doki nem mondta meg csak kezeli.
2020. júl. 27. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!