Hideg vagy melegfény? Hova mit érdemes tenni? Mik az előnyei/hátrányai?
Természetes. Nem kék/lila hideg, de nem is sárga meleg. Ezek a színes fények nekem sehova, semmire se jók. Mindegyik zavaró.
De lehet kapni természetes fényűt.
Meleg fény van mindenhol.
Lámpát kvázi csak este kapcsolunk, a hideg fény pedig rosszat tesz az alvásciklusnak.
A nappali lámpa viszont kétkapcsolós, az egyik hidegfényt kapcsol. Télen azért hamarabb lesz sötét, és ha feljönnek vendégek akkor a hideg fény világosabb érzetet ad, a meleg fény kicsit sötétebb érzésre
1# A meleg és a hideg fehér is természetes, mert a nap is változik reggeltől estig.
Te inkább a közepesre a feherfényre gondolsz.
Estefele mindenképpen a melegfeher jó, mert segíti a melantonin termelést az alváshoz .
Nem utolsó sorban a hagyományos izzó 2700K színhőfoka is meleg.
A közepes feher ok, de az erős kék már sok embernél problémat okoz.
Több a fényárama a hidegnek. A kèkes már zavaró, sok embernek. Sztem ahol nem tartózkodik az embe huzamosabb ideig elmegy, de én oda is a meleget teszem, esetleg a sima fehéret
Itt egy színskála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!