Ha az emberek többsége reggel 8-tól dolgozik, a
kéményseprők miért tartják értelmes húzásnak, hogy
mindig délelőtt vagy kora délután kísérlik meg az
ellenőrzést?
Bocs, a három műszakban dolgozók 66% valószínűséggel.
Egyébként nem csak a kéményseprők jönnek, hanem a gázóra-leolvasó, a vízórát cserélő is akkor jön.
2022. okt. 17. 01:35
12/31 A kérdező kommentje:
A vízóra leolvaso tűpontosan 17 óra után kevéssel csönget. Őt már megjegyeztem, sokszor volt. Úgy alakult, hogy mindig otthon voltam.
13/31 A kérdező kommentje:
Amúgy a listát az otthon levokrol értem. Csak kemény h ennyire eloregedo társadalom vagyunk h ennyi a nyugdíjas. Na meg ennyi a munkanélküli. A több műszakban dolgozók csak azt bizonyítjak számomra, hogy jöhetne a kéményseprő is máskor. Nem az volt az állítás, hogy ez nem várható el? Erre mégis ennyi a több műszakos?
Leírtad az emberek többsége reggel 8 tól dolgozik. Ide tartozik a kéményseprő is. Egyèbként össze vissza dolgoznak az emberek olyan időpontba úgyse tud jönni hogy mindenkinek jó legyen.
2022. okt. 17. 03:55
"vízóra leolvaso tűpontosan 17 óra után kevéssel csönget."
Nálad. Ehhez meg az kell, hogy máshova reggel 8-kor menjen. Nálunk mindig 8-13 között jön. Így van kiírva is.
Amúgy a kéményseprőnek világos, azaz nappali fény kell a külső szemrevételezéshez.
2022. okt. 17. 06:11
Hozzám a vízórás kb 7 kor érkezik mert 100 méterre lakok a vízmű irodához képest.
A kéményseprővel meg lehet időpontot egyeztetni, de ő is elkezdi valamikor. Bár, ha hajnal 2kor dörömbölne az ajtókon, mert este 23:30 kor kezdi meg a munkáját, hogy a délutános ember is hazaérjen, az nem tudom kinek mennyire tetszene. Én inkább akkor aludni szeretnék.
2022. okt. 17. 08:07
17/31 anonim válasza:
Tényleg igaza van a kérdezőnek, az utolsó balkáni sopredek vagyunk, ahol azt így csinálják, de a sok orángután szerint rendben van. Hozzateszem: itt 10 millióból 2,8 millió adózik...
2022. okt. 17. 08:40
"10 millióból 2,8 millió adózik" Már ha azt adózásnak lehet nevezni. Egy kanadai kisiskolás havi zsebpénze (vagy kevesebb). Lézengünk, megódjuk', lesz otthon valaki XDD
2022. okt. 17. 08:50
19/31 A kérdező kommentje:
Most nem akarom feleslegesen megnevezni azt az országot, ahol a társadalom 1/3-a nem is a saját országában dolgozik. Biztos megoldják! :)
20/31 anonim válasza:
Furcsa, hogy nem érkezett választ, hogy végül is, miért nem jönnek délután? (miért nem kezdenek abban a pár hetes időszakban délután?... Amíg letisztázzák a körzetüket)
2022. okt. 17. 08:59
Kapcsolódó kérdések: