Az utcánkban két alak fotózta a kapuzárakat sorra - kívülről. Mi lehet az oka? Vasárnap délelőtt - nem tűntek hivatali embereknek.
Még "hivatali" emberek se fotózgathatnak, bár azzal, hogy kívülről lefotózza még nem tud kulcsot reszelni hozzá, és a kerítés átmászható ha zárva a kapu, így nincs sok izgulni valód.
Bár én ettől függetlenül rájuk hívnám a rendőröket, de legalábbis rájuk szóltam volna!
Köszönöm a válaszokat.
Az ablakból vettük észre mit csinálnak. rajuk szóltam, mintha nem hallottak volna elsietett mindkettő... Próbáltam lefotózni őket. De minden olyan gyorsan történik ilyenkor. Mire kiértem az utcára, eltűntek.
Az a fekete anyag érdekes. mi lehetett? Jo lenne rájönni a módszerre.
Fotózással nem lehet zárat kinyitni.
Amúgy meg, ha felszerelése van valakinek, egy normál biztonsági zárat 5 másodperc alatt ki lehet nyitni, ehhez nem kell fotózni, csak odamegy és kinyitja.
Jó lett volna megkérdezni őket, de szerintem csak valami baromságról van szó, mondjuk ez a hobbijuk, vagy éppenséggel zárszerelők készítenek reklámanyagot.
A betörők egyébként se vasárnap délelőtt jártak volna ott, mikor mindenki otthon van.
Ja, 5 másodperc alatt ki lehet nyitni egy zárat, csak az átlag betörőknek fogalmuk sincs hogyan kell.
Fekete anyag? Hát ha nem szeded ki a zárból, akkor tudják, hogy nem jár arra senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!