Ma (2019. 02. 09. ) délelőtt sikerült úgy elhagynom a házat a kisfiammal, hogy nyitva felejtettem az ablakokat. Kb.5 órán keresztül voltak nyitva. Szerintetek mennyi pénzt fűthettem ki az ablakon?
A házunk egy tipikus kádár kocka, 10 centis szigeteléssel. Három kb. 80cmx100cm nagyságú ablak maradt nyitva. A fűtést egy kombi gázcirkó adja, ami 22 fokra volt állítva, a radiátorok pedig az ablakok alatt vannak.
Mivel általányt fizetünk, sajnos nem tudom meg a jövő havi számlából, hogy mennyivel léptük túl az átlagunk.
Mentségemre legyen szólva, hogy usziba siettünk...
Bár a férjem szúrós tekintetén ez mit sem változtat. :-)
Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, hogy senki nem írt több tízezres fogyasztást.
A házból pedig nem tűnt el semmi. :-)
Mázlista vagyok, jó környéken lakunk.
Mi pl szombaton elmentünk bevàsàrolni, 20 km oda, 20 km vissza, 20-20 perc kocsival.Hàrom óràt elpepecseltünk, az ebédlőben nyitva hagytam az ablakot, hogy szellőzzön, sőt mind a 3 szobàban is nyitva volt bukón.
Szerintem nem fűtöttük az udvart 200 ft.-nàl nagyobb összeggel, bár tény, a termosztàtot levettem 20 fokra mielőtt indultunk.
A férjed meg hiàba néz szúrósan, ez nem összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!