Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha igaz tényleg, hogy kelet-...

Ha igaz tényleg, hogy kelet- Magyarországon ksh átlagbérből élnek az emberek, akkor mire költenek?? Ma 250-300e Ft nettóból, hogy élnek meg? Napról-napra?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 06:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
73%
250-300 ezer akkor elég, ha van már tehermentes lakásod, nincsenek (vagy felnőttek) a gyerekeid, nincs, vagy ritkán használsz autót, nem utazol, nem nagyon veszel új ruhákat, nincsenek költséges hobbijaid, nincsenek magad rezsiköltségeid.
2022. nov. 7. 09:55
 72/74 anonim ***** válasza:
93%

Azért ha két ember keres 200 nettót+két gyerekre kapnak csp-t, adókedvezményt, az havi 460 ezer forint.

Ha van saját ingatlan, esetleg minimális 30 ezres hitellel, akkor azért még lehet ebből élni. Tudom, mert mi is kb. 400-ból élünk (én itthon vagyok a naggyal gyeden, a kicsit várom), és azért ebből nem csak kajára meg rezsire futja.

Persze, odafigyelünk, de mi ebből félre is teszünk havi 100-120 ezret hosszútávú dolgokra, akkor megy el az egész havi pénz, ha bejön valami nagy kiadás, pl. elromlik a kocsi.

Nyilván van, ami nem férne bele, 2 kicsit mondjuk nehéz lenne fenntartani, nem lehetetlen, csak akkor nem tudnánk így félretenni. De nem is fontos, én járok busszal a gyerekkel, ha nêhanapján messzire kell menni. Persze, 1 milliós 4 fös görög nyaralás se férne bele, de majd eljön annak is az ideje.

2022. nov. 7. 10:12
 73/74 NTBS ***** válasza:
79%

Beosztással megélnek.

Én tanárként dolgozva 2 házat tartok fent.

Viszont én művelem a kertet, így gyümölcs, zöldség van.

2022. nov. 16. 12:40
 74/74 A kérdező kommentje:
Hát de akkor tényleg mindennel (is) sporolás van, semmi plusz kiadás nincs azért, hogy kicsit élvezze is az ember az életet. Így nem sok értelme van...
2022. nov. 16. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!