Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha igaz tényleg, hogy kelet-...

Ha igaz tényleg, hogy kelet- Magyarországon ksh átlagbérből élnek az emberek, akkor mire költenek?? Ma 250-300e Ft nettóból, hogy élnek meg? Napról-napra?

Figyelt kérdés

2022. okt. 11. 06:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, szerintem engedd el. :-) Sem számlát nem látott még, sem bevásárolni nem volt az utóbbi egy évben, de hadd legyen neki...

Én a 6-os válaszoló vagyok, Budapesten élek, kislakásban, tehát sem az autóm fenntartásának költségei, sem az élelmiszerkiadásaim, sem a rezsim nem magasak, de tudom, hogy amit a tisztelt komenttárs állít, az nem igaz.

De legyen boldog, hogy ő milyen ügyes. :-)

2022. okt. 12. 10:10
 52/74 A kérdező kommentje:
Ja.. elengedtem.. Úgy látszik, hogy van aki ennyi pénzből megél és nincs rá hatással a 20% infláció, euró árfolyam romlás, kamatemelkedés stb stb.. Csak vicces, hogy ő az egyetlen aki így gondolja, és mindenki más hülye :D
2022. okt. 12. 10:17
 53/74 anonim ***** válasza:
18%

Mindenki más alatt magadat és a másik életképtelent érted, aki számolni sem tud és a pesti árakat akarja a vidékihez hasonlítani és észre sem veszi magát? :D

Gondolom nektek se kutyátok, se macskátok, albérletben tengődtök vagy a szülőkkel éltek, azért nincs fogalmatok a pénzről.

Sajnálom, hogy ilyen emberek is kéteznek :(

2022. okt. 12. 10:30
 54/74 anonim ***** válasza:
70%

Ja, a hányszor veszem meg az autót, legyen 10 évente egyszer 1 millióért.

Az 120 hónapra leosztva 8333 Ft.

Vagy legyen 2 milliós autó 8 évre, az meg havi 20 834 Ft.

Csak a vételár ugye.

2022. okt. 13. 16:21
 55/74 anonim ***** válasza:
0%
A vételárat melyik elmeroggyant számolja bele az autó fenntartási költségeibe? De komolyan?
2022. okt. 13. 20:12
 56/74 anonim ***** válasza:
70%

"kelet- Magyarországon ksh átlagbérből élnek az emberek, akkor mire költenek?? Ma 250-300e Ft nettóból, hogy élnek meg?"

Hogyhogy hogy? Ahogy a tanárok (az ország keleti meg nyugati részében egyaránt).

2022. okt. 15. 21:51
 57/74 A kérdező kommentje:
A tanárok nagyon nem tudnan megélni ezért vállalnak egy csomó plusz munkát :)
2022. okt. 16. 02:57
 58/74 anonim ***** válasza:
58%
Nem mind. Van, akinek többet ér a szabadideje, az, hogy pihenhet, regenerálódhat, törődhet az egészségével, mint a márkás cuccok meg hogy a legmodernebb technika vegye körül. A minimalista irányba menő, környezetbarát életmód egész jól összeegyeztethető egy átlagfizetéssel.
2022. okt. 16. 06:21
 59/74 A kérdező kommentje:
58-as ja persze, szerinted akkor keresnek annyit, hogy meg tudnak élni? Akkor miért is sztrájkolnak ennyire?? Nem tudom számodra mi a minimalista életmód, de ha az, hogy semmire nem marad a hónap végén akkor igen, minimalista életmódon élnek és szeretnének egyről a kettőre jutni, ehhez viszont nettó 250-300e Ft ma édeskevés. Nem beszélve arról, hogy diplomásak….
2022. okt. 16. 07:13
 60/74 anonim ***** válasza:
83%

"akkor keresnek annyit, hogy meg tudnak élni?"

Igen, ha nem élnének, nem tudnának sztrájkolni. ;-)

"Akkor miért is sztrájkolnak ennyire?? Nem beszélve arról, hogy diplomásak…."

Pont azért sztrájkolnak, mert diplomásként szeretnék a diplomások átlagát elérni. Most. És nem évek múlva, és akkor is a diplomás átlagbérnek csak a 80%-át! Ugyanis az elvárások feléjük nagyon nagyok: járjanak rendszeresen színházba, legyenek olvasottak, ismerjék a technikai vívmányokat legalább annyira, mint a diákjaik, stb. Ha csak ezeket nézzük, ezek is egy csomó plusz kiadással járnak. És akkor még ott van az "stb".

2022. okt. 16. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!