Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a mosógéppel?

Mit csinaljak a mosógéppel?

Figyelt kérdés
A férjem a fémkarnis egy darabjával együtt rakta be a függönyt, én már csak a kopogast hallottam. Leállítottam a gépet (eloltoltos), felek, eltori az ablakot. De nem tudom kinyitni. Mit csinaljak?
2022. okt. 6. 07:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
7%
Vegyél másikat.
2022. okt. 6. 07:54
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Esélytelen, hogy eltöri, vastag üveg, ha az 5 kilós kalapácsot felejtetted volna benne, akkor még látnék rá esélyt! Ha leállítottad egy mágneszár egy darabig fogja az ajtót, de áramtalanítás után(!) elfogja engedni.
2022. okt. 6. 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Semmi baj nem lesz, a fém karnis van akkora, hogy nem tud olyan helyre beesni, ami kárt okozhatna a gépben. Leállítottad a mosást, csinálj egy vízleengedést, vedd ki a fémet, és indítsd újra a mosást.
2022. okt. 6. 08:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2022. okt. 6. 08:29
 5/11 nemaRendőrség ***** válasza:
90%

Igen, vízleengedés funkció kell.

Ha nincs dedikált gomb/opció rá, akkor esetleg centrifuga 0 fordulaton megoldja

2022. okt. 6. 08:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos aramtalanitva sem tudom kinyitni a murva életbe, így marad a vizleszivas. Köszi a segítséget!
2022. okt. 6. 08:47
 7/11 nemaRendőrség ***** válasza:
81%

Ha nem tudod kinyitni akkor 2 dolog állhat fent.

-Nem vártál eleget. Bő félóra kell neki(típusfüggő)

-Nem engedi a gép, túl sok benne a víz

Én ezért szoktam egyből a leengedtetni

2022. okt. 6. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Vagy ha semmi nem megy, indítsd el újra a legrövidebb programon a legkisebb centrivel!

De egy idő után kikapcsol a zár és ki fogod tudni nyitni.

2022. okt. 6. 09:34
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Hát azért ne akard már kinyitni vizzel teli😅 anyám mik vannak örülj neki, hogy leengedés nélkül nem nyílik nekem egyszer romlott el ugy mosogép hogy kénytelen voltam kinyitni vizzel mert nem engedte le hát na ,egy élmény volt mire felmostam …
2022. okt. 6. 09:42
 10/11 NTBS ***** válasza:
100%
Engedd le a vizet.
2022. okt. 6. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!